Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem v pátek zabloudil do kamenného obchodu, kde mají především Casia a hodně mě zaujala řada Edifice. Konkrétně jsem si měl možnost prohlédnout EFA-121D-1AVEF, které se mi moc líbily, ale ten černý design digitální části je dost naprd - špatně viditelný. Co jsem ale pak v katalogu zjistil, že má Casio prakticky stejný model, jen klasický lcd displej.

EFA-121D-7AVEF.jpg

Tyto hodinky se mají u nás začít prodávat od půlky února, zatím na našich e-shopech je jen ta černá varianta

EFA-121D-1AVEF.jpg

Co na ně pánové říkáte, popřípadě jaké máte zkušenosti s řadou Edifice od Casia?

Odesláno

Taky jsem CASIa nosíval, ale nyní mámdojem, že je to značka, ze které člověk v určitém věku tak nějak "vyroste" a začne uvažovat o něčem - řekněme - solidnějším nebo reprezentativnějším. Ale jedny digitálky od nich mám jako druhé, tzv. pracovní hodinky. Takže, proti gustu, žádný disputát:-)

Návštěvník YPO
Odesláno

co třeba tohle místo Casio:

...... ovšem cena je také pěkná = 580 usd .....

Odesláno

Než jsem objevil tohle forum, tak jsem taky nosil Casio ;) a z řady Edifice jsem měl hned dva modely. Ten první - EF-302 - jsem nosil tři roky a byly spolehlivé a stále je mám. Druhé jsem si koupil poměrně nedávno, vzdáleně jsou podobné těm zmiňovaným. Dal jsem si je na pryž a mám je na sport. Ty EFA-121 jsem zvažoval, měl jsem je na ruce, ale připadaly mi moc velké a proto jsem se rozhodnul pro EFA-114. Takže pokud se ptáš na zkušenosti s řadou Edifice, tak to jsou spolehlivé quartzky, ale jak již bylo zmíněno, tak z toho člověk "vyroste" ;) Nyní lovím pouze v mechanických vodách :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Celkem pekna zalezitost! I kdyz za 580 USD bych vybiral asi neco jineho ;)

Co říkáte na tyhle rádiem řízené? U nás jsou k dostání pouze ve stříbrné variantě cca. za 8000,-, já jsem si tyhle nechal přivézt a dal jsem za ně 230USD.

Já myslím, že to byla dobrá investice.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...