Pe3xxx Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Ahoj, dostali sme od zákaznika takéto prekvapenie s ktorým by som sa podelil. Luminiscenčná zmes LT bola využitá naozaj startup-ovo... ) PS4 LT Snáď Vás týchto pár fotiek trošku pobaví tak ako mňa... s priateľským pozdravom Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanien Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Ahoj Roberte, jen dotaz - da se nekde tahle Lumi smes od LT koupit? A pokud ano, na kolik by tahle legrace vysla?:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Také bych měl zájem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Pro "kreativní účely" to bude určitě fajn hračka - ale pokud by fosforescenci trvale nedobíjelo alfa záření tritia na mířidlech, obávám se že na bouchačce nošené v penálu pod hadrama by to ve tmě moc parády nenadělalo... Apropos, jak je to u Luminovy s jedovatostí (zubní prášek pro "rádiová děvčata" to určitě není - ale už samotný výčet chemických prvků zní celkem odpudivě), aby z toho hitu neměl někdo s děckama velkej průser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe3xxx Posted October 31, 2017 Author Report Share Posted October 31, 2017 Ahoj Nathanien,Honza, Radekdakujeme za otazky! Nebol som nejaky cas aktivny na chronomagu... /Snazili sme sa spustit stranku a rozbehnut nejake aktivity vo Finsku a maju tam specialne poziadavky pre riadenie stranky mimo Finska tak sme to dlho a do nekonecna riesili.... ale podarilo sa nakoniec :)/ Tato zmes je momentalne pre zakaznikov nedostupna ale velmi radi by sme ju v buducnosti ponukali. Predavali sme ju v takych ampulkach ako na prvom obrazku cca.5g bolo v baleni. Cena bola 57,75 Eur. Ked to bude znova dostupne tak napisem.Vyrobca sa snazi tuto upravenu zmes patentovat a trva to uz nejako velmi dlho. Upravenu preto lebo sa jedna o velmi podobnu zmes ako je C3 od spolocnosti TRITEC + pridana vlastna zlozka : http://www.rctritec.com/en/phosphorescent-pigments/swiss-super-luminovar.htmlPrva vrstva sa nanasa velmi podobne tomuto: + dalsie ciselniky robi stroj Stylograf podla prveho rucne naneseneho vzoru. Stroj si nanesenu zmes najprv nameria a potom zachova hrubku, sirku atd... Zmes je deklarovana ako zdraviu nezavadna a bola podrobena skusobnemu ustavu v OHIO resp. spolocnostou TRITEC. V pripade otazok mi prosim dajte vediet. s priatelskym pozdravom Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts