Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já myslím, že jsou všecky pravý, kdo by se s tím za těch pár korun kopíroval. Ale pozor na velikost - dělají se 35 mm a větší, myslím 38 mm. Ty větší bývají dražší. Často jsou dost jetý, tah je integrovaný - zas to není tak báječná koupě, IMHO.

Odesláno

U tech ocean staru je pakarna, ze je problem je sehnat v dobrym stavu. Pokudjsou OK, tak dobry, ale to je malokdy... Cena NOS se muze dostat u renomovaneho prodejce bez problemu i dost pres 200 USD, za chronometry pak jeste o dost vic...

Odesláno

Tak jsem si konecne prohlidl ty fotky poradne, podle fotek jsou urcite prave, nicmene si myslim, ze je to skladacka, strojek je v mnohem horsim stavu, nez pouzdro. Ono to "skladacka" vlastne samo o sobe nic spatneho neznamena, ale nebudi to ve mne duveru, ze by ty hodinky meli byt zvenku v lepsim stavu nez zevnitr.

Odesláno
Tak jsem si konecne prohlidl ty fotky poradne, podle fotek jsou urcite prave, nicmene si myslim, ze je to skladacka, strojek je v mnohem horsim stavu, nez pouzdro. Ono to "skladacka" vlastne samo o sobe nic spatneho neznamena, ale nebudi to ve mne duveru, ze by ty hodinky meli byt zvenku v lepsim stavu nez zevnitr.

jak píše kolega je to skládačka.

Mido Commander tohoto nebo podobného designu by měl mít na rotoru napsáno commander, ale oni si s tím ani u Mida moc starostí zřejmě nedělali :-)

post-2090-1201551197.jpg

jako je u těchto od stejného prodejce, ale i tyto budou skládačka ve smyslu mám hromadu nos case ciferníků ruček a tahů. Seženu si kupu strojků od stejného výrobce z hodinek které toto mají zničené. Poskládám.

Svědčí pro to i výskyt nos hodinek stejného typu s různě jetými strojky u různých prodejců z Thajska a okolí.

Nic neobvyklého. Mám jedny takové Eterny a jsem s nima spokojenej :-)

Co mi opravdu vadí je, že ať kliknu na obrázek černých nebo stříbrných vždy dostanu bílý s červenými kamínky.

BTW je otázka, jestli u hodinek za 50 dolarů něco takovýho vůbec řešit :-)

BBtw pokud bych chtěl nějaký levnější ,divočejší vintage hodinky, koupím si Seika Advan nebo LM tady je pár návnad po rozkliknutí obrázku najdeš další varianty :thumbsup_anim:

Odesláno

Podle mě to jsou fejky, nezdá se mi tah, strojek a všimli jste si posunu bílých bodů na vnějším kruhu k pozicím na ciferníku?? java script:this.close()file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Plocha/1317164.jpg

Odesláno
Podle mě to jsou fejky, nezdá se mi tah, strojek a všimli jste si posunu bílých bodů na vnějším kruhu k pozicím na ciferníku?? java script:this.close()file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Plocha/1317164.jpg

Ten posun bílých bodů bych spíš považoval za projev odfláknuté skládačky - u těch černých je menší a po rozkliku obrázku se objeví bílý model s červenými kameny a ten ho nemá skoro vůbec :huh:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...