fOE Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Podelim se s velice pozitivni zkusenosti s kamenou prodejnou (maji i online obchod) Juwelier Roller v Nemecku, kousek za hranicemi v Kamenici (v originale Chemnitz). Z Chomutova mluvime snad o 60km autem, takze je to z CR vazne na skok, asi jako z Usti do Drazdan, po krasne a vzdy prazdne okresce a pro nektere z nas by to mohlo byt i blizsi utociste nez se motat po Praze. https://www.juwelier-roller.de/ I v ramci Chemnitzu maji dve pobocky a to kousek od sebe. Jedna je klasicka => umistnena v nakupnim centru (Galerie Roter Turm Chemnitz - u / pod kterou se da parkovat), tady je omezen jak prostor prodejny tak predevsim nabidka (ikdyz i zde se najdou treba hodinky Tissot, Mühle-Glashütte a dalsi), zajimavejsi je ale ta druha, umistnena zde. Jde o autorizovaneho prodejce znacek Hamilton, Breitling, Sinn, Nomos, Vulcain, TAG, Oris, Rado, Mühle-Glashütte a dalsich zajimavych hodinaru, plus samozrejme nejake ty modni znacky. Pokud jde o znacky nahore vypsane, jejich nabidka je velice siroka, vlastne jedine hodinky, ktere mi nesvedli ukazat protoze je prave nemeli na prodejne byli Nomos Zurich Weltzeit. Krome hodinek prodavaji i sperky. Proc tam jezdit?Prodejce. Pan mezi 40 a 50 rokem zivota, naprosto profesionalni, stravil se mnou snad 1,5h casu kecanim o kdecem, skousenim nekolika zajimavych kousku kde na stole nakonec zustali McQueenovska Monaca a Sinn U1. Neuveritelne informovany, mohli jsme se bavit o historii, o technickych resenich jednotlivych znacek atd.. Velika trpelivost se zakaznikem a ikdyz mu po prvnim otevreni mych ust muselo byt jasne ze jde o cizince, zadne (pro nas slovaky a cechy tak typicke) prevraceni oci nebo ztrata zajmu. Servis jednoduse na neuveritelne vysoke urovni.S cim nemam osobni zkusenost, ale kolem ceho jsem sel je ze maji i vlastni malou hodinarskou dilnu kde jsou schopni delat servis, upravy atd. Kvalitu dilny ale nemohu soudit. Potreba mluvit nemecky?Nejsem si jist. Byl bych ochoten se vsadit, ze se v prodejne najdou i lidi (nebo jen lidi) co vladnou i anglictinou, ale vyzkouseno to nemam, takze jistotu maji jen ti kdo mluvi nemecky. Cena?UVP. Snad na vsech hodinkach na ktere mi padnul zrak meli uvedene doporucovane ceny prodejcem. Jestli jde neco usmlouvat? Uprimne, nevim. Nemel jsem silu po tom vykonu prodejce v mem pripade se dohadovat o cene. Treba maji nejake moznosti s cenou pohnout, treba budou ochotni toto udelat jen u vracejicich se zakazniku... a treba taky ne. Ja tedy zaplatil "plnou cenu", dostal jako pozornost par katalogu a lahev sampanskeho a sel spokojene domu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se