Jump to content

Casio G-shock AWG M100B

loquito

Recommended Posts

Zdravím, mám objednané tyto hodinky z timestore.cz standardně stojí kolem 4200 a tady je mají ve slevě 3500. Můžu být v klidu s originalitou hodinek a zkušenostmi s obchodem? Našel jsem tu vlákno, že nějaké Tissotky, že ty byly fake, ale spoléhám na to, že samotný obchod to nevěděl. Dá se na první pohled poznat fake? Nebo je třeba na krabici nebo v záručním listu serial number, který jde vyhledat na official stránkách? Díky

Zdravím, 

z timestore jsem objednal a koupil CASIO AWG M100S-7A a vše je v pořádku. Ostatně můžeš se podívat na historii hodnocení obchodu na heurece, případně jinde viz.  https://obchody.heureka.cz/timestore-cz/recenze/  a všechny pročíst - při investici do čehokoliv je třeba potlačit lenost a věnovat chvíli času zkoumání eshopu  :)

Doufám ale že se u Casio G-shock AWG M100B nedostaví zklamání z horší čitelnosti digi displayů. Tak ať hodinky slouží  :) 

S notorickou pravidelností se tady objevují dotazy na běžné hodinky, jenž jsou koupitelné všude, ale vždy s poznámkou, že je někdo údajně našel na timestore.cz, a že kdysi kdesi slyšel/četl, jak tam prodali/prodávají fake. Autor dotazu samozřejmě čerstvá registrace. Ten obchod musí neschopné konkurenci sakra ležet v žaludku :D