Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak co se ,mne týče, já na to kašlu od začátku, pač to ani pořádně nechápu, o co tady vlastně jde. Je tu řeč o Koperníkách a toho bych se držel především. Když za tolju "NE", možná by byl i taky tak ochotný nám sdělit proč, btw tyhle kravinky se mohly přeskočit a TAHLE otázka se tu měla řešit od začátku. . Konečně sme se k tomu dokopali :)  .

Odesláno

Pane jo, jestli jsem to tu mel vubec zakladat :))

Hodinkam nerozumim zdaleka tolik, jako vy, panove, na druhou stranu bych asi jiny hodinky, nez ty, co se mi libi, nenazval "hnusnou jebkou".. kazdymu se libi neco. Mozna treba koperniky nejsou technickej zazrak, ale hned hnusna jebka? To se mi zda zbytecne kratkozrace hloupy..

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak, presne. Nechtel sem na to poukazovat sam. Gonzo, zakladat si to samo ze mel. Jasny ze to neni hodinarsky zazrak, ale spatny hodinky to teda urcite nebudou. A za tim si proste stojim. Furt to tady opakuju a budu zas, ze pro rusky hodinky plati, ze sou jakykoli, ale ne spatny. A kazdy, kdo o hodinkach neco aspon trochu vi, tak to potvrdi. Kdo nevidi dal, nez na reklamni poutac, tak tam bohuzel. Kdyz ja si to predstavoval tak, ze napisu svuj nazor, svou zkusenost s nakupem\provozem sice jinych Raket, ale ve stejnem NOS stavu, a ze se tu dopidime k tomu, jestli je to verohodny nakup, nebo ne. Bohuzel se to tu nejak zvrtlo. Teda, predstavit si, ze sem v tvoji situaci a ptam se na nazor, tak by mi takovy handrkovani jak na trhu teda moc nepmhlo. Jinak Gonzo, za me stale plati: Ano, kup je kdyz se ti libi, myslim ze s nabidkou je vse v poradku. Dal uz nemam cokoliv dodat, za me vse. A jestli jsi lepsi fotograf nez ja( to neni nic tezkyho) tak je sem pak postni :)

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Pane jo, jestli jsem to tu mel vubec zakladat :))

Hodinkam nerozumim zdaleka tolik, jako vy, panove, na druhou stranu bych asi jiny hodinky, nez ty, co se mi libi, nenazval "hnusnou jebkou".. kazdymu se libi neco. Mozna treba koperniky nejsou technickej zazrak, ale hned hnusna jebka? To se mi zda zbytecne kratkozrace hloupy..

co je krátkozrace hloupýho na pregnantním pojmenování? 

sovětskejch hodinek a hodinek obecně mně prošlo rukama mraky a hromadu z nich jsem si ve sbírce ponechal, nejsem úplný laik

ruský mám, respektive měl jsem pouze jedny, vyhozený peníze to byly a teď je velmi zřídka nosí polovička

předmětné "hodinky" jsou otázkou vkusu, respektive míry nevkusu každého soudruha a když ti není líto peněz, tak si je klidně kup, protože

kalibr je nádherně zdobenej, adjustovanej minimálně ve třech polohách, pouzdro má nezničitelnou povrchovou úpravu a číselník je

signifikantní ukázkou jemné práce leningradských zlatníků a šperkařů

soudnej člověk by si za ty peníze koupil slušnej řemen na hodinky

Upraveno uživatelem tolja
Návštěvník LONGINES
Odesláno

tolju automaticky ignoruji, pojďme rozřešit tu otázku, zda-li má nákup smysl, nebo raději ne. Travex: no jo, máš pravdu. Až teď sem si toho všim. Přitom v tom prvním popisu píše, že jsou z let 1990-1999. Kurunku takhle jakoby povytaženou mám na Raketách taky, myslím že to tak má být asi normálně. Ono, všim sem si že když sem si je zkusmo fotil, bylo to víc markantnější, než v reálu. Hardslimer: pravda, jedna korunka je jiná. Jak sleduji Koperníky, tak snad každý sou originálni   :) Ale je pravda, že zatímco ostatní mi nevadí, tyhle bych zrovna nechtěl - ta korunka k nim nepatří. Jinak tady je (z watch.ru) asi vysvětlení toho mysteria letopočtu, kdy jeden uživatel píše: ?????? ????? ?????? ? ???????? 80-? ?????, ?? ?????????? ?????? ????????, ??????? ????????? ????????. ?? ??? ??????? ? ?????????? ????? ?????? ????????, ??? ??? ???? ???? ???????. Čili bude to pravděpodobně ta skládačka, jak sem říkal, ale furt z Rakety. Takový "fejky" jak napsal travex, ale přitom vlastně nefejky   :)  . Co myslíte? No vidíte, takhle to tu mělo vypadat hned - víc hlav, víc rozumu a víc očí víc vidí  :cheers:  . Tak definitivně: schvalujete Gonzovi nákup, nebo ne? Já bych se ve všem klonil k Ano, s tím, že nebudou cele z dob CCCP, ale poskládané z dílu před a po rozpadu CCCP, nicméně stále to sou regulérní Rakety jak se sluší a patří.Ale jediné, co se mi nelíbí, je ta Hardslimerem objevená korunka. A váš verdikt?

Odesláno

Tak já se přikláním k tomu, že spíše nekupovat.

Hodinky to jsou určitě zajímavé, ale ne od tohoto prodejce.

Znova jsem se díval na fotky a našel na jedné odloupnutou barvu na pouzdře. (vypadá to tak na 99%) 

Možná se mýlím, ale 2K bych v tomto případě nedal. Sice to není bůhvíjaká cifra, ale jde spíše o to, že takové hodinky zkazí chronomaniakovi náladu.

Nehledě na to, že ta vystouplá korunka bude asi náchylná k ohnutí. 

Takže, asi tak.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Kurňa Hardslimere, ty máš oči jak ostříž! Dobrej postřeh. Jojo, to bude odřenej (nebo spíš odťuklej) ten černej chrom, jak tomu Rusové říkali. No, tak tohle mi přijít, tak to mám po náladě. Nejde o peníze, ale o to, že když se člověk těší na NOSky v stoprocentním stavu, tak tohle by u mě bylo na infarkt. Bohužel asi měním stanovisko. :( Teda, jak tak koukám,já měl pěkný štígro s tím mým nákupek tehda: inzerát příšernej, fotky  takový, že člověk sotva poznal že se jedná o hodinky, prodával to nějakej Bulhar za 700,- A já v tý době zoufale chtěl 2 věci a netušil sem že se mi spojí v jednu: 24h hodinky a hlavne NOS rusky, který se vyráběly i kdysi. Řek sem si a't je sranda, 700,- mě kdyžtak nezabije. Ale jo, hodinky kupodivu přišly, pečlivě zabalené, s origo dokumentama, s origo krabičkou. Byl to tehda ode mě takovej výstřel naslepo, ale byl to dobrej kup. Pro mě jo. Ale rozbalit hodinky a najít tam tohle, to by mě fakt hooooodně nasejřilo. Jen je mi líto Gonzy - dokážu si představit, jak se na ně asi těšil chudák ... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...