petik16 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Tých Chronomatov je už celkom dosť a aby sa nezkládali vlákna po každej minimálnej zmene, všetky tieto modely môžu byť spolu Takže začnem rovno novinkou, a teda 44-ka... https://www.breitling.com/en/models/chronomat/chronomat-44/ Upraveno 17. května 2017 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Jak mám Chronomaty rád, tak tohle je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Noooo....tak tyhle chci vidět naživo. Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renys Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Za me teda moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Mě se celkem libí ten "rádoby" karbon nebo co to má imitovat... mě by nevadily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 30. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Ulalaaa... https://www.breitling.com/en/models/chronomat/chronomat-44/versions/boutique-editions/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Tak tieto sa mi pacia Odoslané z SM-A300FU pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 (upraveno) Jo, tak ty modrásky jsou špičkový. I ta rytinka na dýnku vypadá celkom zajímavě. Rozhodně zajímavěji, než nějakej hloupej průhled na strojek, co? ;-) Upraveno 30. června 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 No průhled na B01 je fakt vorpuz no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 No s těmi kruhovými sčítací jsou tedy rozhodně hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 No průhled na B01 je fakt vorpuz no... Taky si myslím... Ale vážně. Normálně uvažuju, že až ponesu Colty za dva, tři roky na servis, že bych je poprosil, jestli by mi strojek nevyblejskli. Přeci jen, i když je těch fotek otevřených Coltů na netu celkem dost a cal. B17 (ETA 2824*2) není zrovna tn nejzajímavější strojek na světě, rád bych měl fotku přímo toho svého stroječku. Myslím, že u takového Dušáka by to na přání udělat mohli, ne?Ale k tématu... Mám průhled nastrojek u mých Victorinox Alpnach a i když je to jen obyč ETA 2824-2, na to vrtění setrvačky se můžu koukat do nekonečna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanz Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Určite si ich pozriem naživo. Zaujali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se