neus Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Ahoj všem, psal mi kolega, jestli náhodou nedokáži blíže poznat, copak našel v šuplíku po dědovi a přiložil následující dvě fotky. Svým pátráním sice přišel na švýcarskou značku DOGMA, ale jeho mají na ciferníku dobře viditelné označení DOSMA, které se nám ani po několika pokusech nepodařilo s žádným výrobcem ztotožnit. Akorát jsem mu odepsal, že bych si nemyslel nic o "fejku" a kdopak by se taky dělal s fejkem v těch dobách, ne? I když čert nikdy nespí, já vím Za veškeré indicie vedoucí k identifikaci děkujeme P.S.: na Aukro či Bazoš to dávat opravdu nechce a že by za ně do konce života snad už nesáhl na práci si taky nemyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Žádnej fejk to neni. Švýcerská značka Dosma - nic moc kvalita. Ať si je nechá na památku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 http://www.mikrolisk.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 28. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Velice děkuji, rád vyřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se