Přejít na obsah

Lanco hodinky - stáří a cena?

Marek6

Doporučené příspěvky

Je to jen lenost a tak trochu vyčůranost.  Sám jsem řešil podobný problém,  ovšem až poté co jsem projel net.  Jak se někdo v první větě ptá na cenu je jasnej.  Chce to střelit a neví za kolik.

Prokleté pravidlo pvních padesáti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po letech...

Taky bych potřeboval poradit s rokem výroby. Rád bych v úvodu podotkl, že jsem na internetu prolezl kde co a podobné hodinky nenašel. Rovněž nepotřebuji znát cenu, protože cena kterou pro mne mají je citová a tudíž pro ostatní nezajímavá.

Vyobrazené hodinky Lanco jsem zakoupil v roce 1991 při výprodeji Tuzexu před ukončením jeho činnosti za 200 DM. Byla k nim originální krabička a jen pár přelepek se slevami. Původní cenu jsem nenašel, ale oněch zaplacených 200DM byla asi 6 - tá cedulka. Papíry k nim nebyly žádné, s tím, že jsem byl upozorněn, že záruka bude jen těžko někde uplatnitelná.

Pokud by jste někdo věděl alespoň přibližný rok výroby, budu rád. Ve skladu Tuzexu ( možná na některé prodejně mimo Prahu ) leželi delší dobu.

Další fotky mohu eventuálně dodat

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Marek6 uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...