Přejít na obsah

Marhi

Členové_50
  • Příspěvky

    918
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Marhi

  1. Je neskutečně příjemné, že i po době covidové a v době vzdáleně blízce válečné, se najdou jistoty co nezklamou. Za mě velmí díky.
  2. Tak nezištně už to nedělá, to je jasný. Na druhou stranu, jeho recenze mají hlavu a patu. Původ, výrobce , historie atd. Pokud se pouští do subjektivních hodnocení zdůrazní to.¨ Mě se na jeho kanále líbí smysl pro objektivnost. A také to má dost dobře udělané. Mě to už při výběru pomohlo a nelituji.
  3. Za mně, forma popírá myšlenku.) Na druhou stranu proč ne, I já si říkám, když to rozbaluji... joo překlápěčka. Ale se to asi neuchytí. Dobrej počin. I slepé cesty jsou vývoj.
  4. Marhi

    Squale

    Zdravím dotaz. Zkusil jste někdo, dát, či spíše nasadit na matné pouzdro mesh. Pískovaný povrch nikdo jen tak nedělá, ale stále mi to hlodá. Jinak záložní rezerva je tropic. Izofrane mám, ale to je tak na léto k vodě. Pod košili naprd. A jelikož mám modrou tak černá se stím dost tluče. Dokonalost spočivá v detailu. Dík.
  5. Posledni upgrade na leto. Mezi gumou k mori a ke kuzi na zimu.
  6. Apropo má babička, potažmo prababička mých dětí, je naprosto smířená s tím co přijde. Což v jejím věku 87 let se dá i chápat. Jsou velikonoce. Mám rád italské Carpe diem
  7. Přesně, a já... co potřebuji koupit dceři boty ve speciálce, jelikož má po mě geneticky vysoký nárt.. Má utrum. Protože v tom malém obchůdku se sejdou tři lidi za týden a vše ostatní se ladí po netu. A tenhle obchodník musí mít zavřeno. Proto jsem na pochybách jestli to řízené nicnedělání nám všeobecně neškodí víc, než to chrchlání.
  8. Co je k zamyšlení. V 18 roce, byla v Evropě a potažmo na celém světě taková nemoc, že se tomu vyrovnala lecjaká morová rána. A vše jelo dál. Ano, bylo po světové válce a lidé si tu humanitu nemohli dovolit. Ale i tak se stím poprali. Nejsme mi, už jen hrstka zdegenerovaných. Jako že vyměnit. Sám jsem dělnická třída, a likvidace střední třídy v rámci humanity mě děsí. Notabene že onen stav je umělý. A ted babo raď.
  9. Marhi

    Pebeho galerie

    Jo Persidy. Tak ty sem nikda nevidel Delas pekny fotky. Dik
  10. Tak jen pro upozorneni mimo nejsem. Firma v ktere pracuji obchoduje s Apple. A dodavame i alze. Vsichni maji jine starosti a zbozi nejezdi jak ma. name="Radek124" post="2498422" timestamp="1586646370"]Pánové, to máte z toho že furt objednáváte železo u ZELENÝHO ZMRDA - takhle to tam fungovalo už předloni, dodací lhůty zboží které vůbec nemají zajištěné jim robot generuje tak aby lidi "zkusili objednat, protože to třeba vyjde". Po marném uběhnutí lhůty se Vám automaticky vygeneruje nové datum "za další 1-2 týdny" (vloni otestováno s časovým posuvem u více druhů zboží na nezávislých účtech) - zatímco Vy troubové budete čekat dál a ještě se v diskusích chlácholit že "to už se dá vydržet", nebo aktuálně "že Číňan teď šije roušky" (...což už je fakt na zápis do análů kopačkou!). Jestli chcete NOVÉ jabko, objednávejte buď přímo u Apple a nebo tam kde vedou aspoň elementární skladové hospodářství - ne u obývákových překupníků a slibotechen jako je tahle banda hajzlů (sorry, ale musel jsem)
  11. To ani ne, jen nejsou kapacity, aby dodávali. Lukrativní bysnis je momentálně jinde.
  12. Chlapci.Jako muz od fochu chci upozornit. Cinan momentalne vyrabi rousky. Takze apple hracky momentalne nechodi.
  13. Marhi

    Squale

    Asi poslední upgrade. Premium nato v kůži. Za boha nemohu přijít na to jak ty fotky zmenšit. Přesněji zkomprimovat. Snad to bude koukatelné.
  14. Tak dobrý, mě by to nenapadlo ale jako OK. Správně nebát se experimentovat.
  15. Jo chlast slast. Co na srdci to na ... Má velká omluva že jsem se nechal unést. Ale stejně to dáme... Páč budem muset:
  16. Dovolím si citova že i mě to napadlo, a několikrát jsem napříč diskusema na to poukazoval.. České kotlině se tyto hnusy historicky vyhýbají. Tři věci. Hory... ok to už není tak pravda, Genom. to možná spíš a to třetí je českej fištrón. Chlapci. Jsem patriot až do roztrhání péra, ale?: I když nadáváme, nemáme se rádi atd. ten potenciál tu prostě je. Kdos řekl. Byli jsme před rakouskem, budem i po něm. Ausgerechnet si nevzpomenu. To dáme. Jak ten virus, tak to po něm. Jak říká klasik, náš lid je dobrý, ale odbojný....
  17. I tak se to dá pojmout. Ale mládežníci to maj dost na párku. Sex je to co je zajímá. Bohudík, bohužel. Nevím. Ale svým způsobem chápu a fandím.
  18. Až budem starý, tak ze zkříně vytáhnem roušku, či jak se to jmenuje a řeknem. To bylo tak.....
  19. Ok, Tak když to dotáhnem na co možná nejnižší skore, tak to bude vizitka našich doktorů. Které já osobně nevyhledávám, ale mám je v neskonalé úctě.
  20. Bejt svobodnej , bezdětnej a chudej což jsem. Snad bych i šel do toho testu na lidech. Nakolik je to humbuk, a na kolik průser ukáže čas. A nejsem cynik. Pro dříve narozené je to smrtící coctail. Otázka zní.. Co dělá Itálie a Španělsko jinak, že maj tak tristní výsledky. Jako bez humoru. Jakto že v českomoravské kotlině. Zatím... Zatím. Relativně dobrý:.
  21. Ok. Porody tady nepofrčí. Každej to má jinak. BTW když už to běží, ať mi někdo vysvětlí, proč je kolem dvanácté, každej krám narvanej, jak za totáče. To si všeci řeknou, kolem dvanáctý hurá. Asi budu jezdit pro zásoby po devátý. Až se vypakujou dříve narození. Protože jestli v tom mumraji něco nechytit... Tak už nikdy.
  22. Tvl to sou keci. Myslím tu laktační psychózu. Na podruhý sem to skorem nestihl jakej to byl fofr. Bych si i za to zaplatil jako kdysi. To o tý poctivosti. Škoda mluvit. Sem stará škola a poctivej. Nikam nechodim, sem na baráku s mámou a zbytkem rodiny. Jednou za dva dny jedu pro něco málo zásoby. Mám výhodu, že když něco, tak se zašiju o patro vejš sic na studenej byt, ale tři plus jedna. Chlapi , kdo byl u porodu vám řekne, že to důležitý je. A velmi. Ten zbytek v tom bude vidět ekonomiku atd. Navíc stále platí, má to rodička, má to otec a sourozenci. Jestli doma nosíte roušky tak smekám. A doma? postaru DOMO DOCTUS DICO.
  23. Tak třeba viz výše liqid to bere jako plýtvání zdravotnickým materiálem...
  24. A jen bych chtěl dodat pro místní nevěřící. Zatím je to potvrzená kapénková nemoc. Které se, dost dobře mechanicky zabránit v šíření. To není biologicko chemický útok. Když budou lidi poctivý v prevenci, tak se to vybije samo. Ovšem ta prodleva způsobí, že číslo nakažených poroste. Jako s tou prohibicí. Taky to vyletělo a pak spadlo. Ta paraela není v našich podmínkách zas až tak mimo. A pokud se to zastaví na čísle 1500 nakažených, tak to v rámci deseti a půl mil. obyvatel není zas tak špatný číslo.
×
×
  • Vytvořit...