Návštěvník Kamil Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 No ještě jedna výjimka vlastně byla, a to Leonard Cohen tuším 2011 v Praze, což byla pecka a jsem rád, že jsem to ještě stihl.Úžasná záležitost, bylo na nich všech vidět, že je to i po těch letech baví. A i osobně byli všichni v pohodě. I když jsem vyrůstal na Stounech, Purplech, Floydech, Zeppelinech a koncertů jsem zažil spoustu, kupodivu jsem si nejvíc užil Michaela Jacksona v Praze 96. Celou zvukovku den před koncertem pojal jako kompletní vystoupení, trvala kolem dvou hodin, prostor kolem podia byl zakrytý obrovskými černými plachtami a dívalo se nás tam asi 20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Metallica v Kolbence (2004)Springsteen v Edenu (2012)Rammstein ve Sportovní hale (2003?)Faith No More na RfP (2015)Roger Waters v O2 Aréně (2013?)Chris Rea v O2 Aréně (2015) Většinu z toho jsem i fotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ja na velky akce nechodim, ale pri tomhle vlakne jsem si vzpomnel na uplne nahodne trefenej koncert NIN nekdy v roce 92 nebo 93 kdesi v Texasu, asi Austin. Nikdo je tam poradne nebral a hrali asi tak pro sto lidi venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Kissáci v Ově to asi nebudou, co Čendíku . Jako v paměti navždy zůstane ten první Velký, Metallica v Brně 93, Big Four v Milovicích taky stálo za to, ale bylo jich spousty a spousty ...Malé akcičky jsou asi úplně nejlepší, takový Záviš nebo Xavi, když má svůj den .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 ...brzy mne cěká Slowdive, Mark Lanegan a The Jesus and Mary Chain...se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Nick Cave and The Bad Seeds dva krat v Dubline. Za mojich mladych cias som ani nedufal ze ich uvidim nazivo Je mi luto ze som nestihol Leonarda Cohena.. No a chcel by som zazit Dire Straits s Markom Knopflerom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 janko, to máme podobné chutě... L.Cohena jsem stihl v Praze, 2013, úžasný koncert. S Dire Straits souhlasím, nejlépe se teleportovat na natáčení Alchemy Live, tam byli v ráži... :-) Nick Cave mne čeká na podzim. Z poslední doby jsem byl nadšený z P.Simona (nezahrál teda Graceland, na který jsem se těšil...) v Praze a Sting v Miláně při privátním soundchecku byl taky silný zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se