Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj jak jsou na tom tyto hodinky s vodotěsností doo 100m, je tam dvojité těsnění. To znamená jsou částečně vodoodolné

i pokud kourunka není zcela zašroubovaná?

I pokud korunka není zašroubovaná ale je ještě povysunutá?

Výměna komplet těsnění stojí cca 3000kč stačí cca odhadem jednou za 4-5let provést?

V případě testu tlakovnky která je i za x let ok, není to spíš jen tahání peněz a nebo spíše jistota navíc?

Děkuju za reakce :)

Odesláno

Jinak jsem presvedcen, ze pokud hodinky nevystavujes casto agresivnejsimu prostredi (slana voda apod.), nechystas se potapet, tak na obcsne plavani, sprchu.... musi pretesneni po 5 letech bohate stacit.

Odesláno

Díky a jak je to kluci s tou korunkou prý je těsnění i nějak na konci, takže částěčně těsní i při vyšroubované a povysunuté korunce. ???

Odesláno

Při návštěvě servisu mě řekli, že se nemusím bát že mají hodinky dvojité tesnění a těsní i pokud není korunka plně...

Což mě nějak upoutalo :)

Návštěvník Mitak
Odesláno

No hele, sice jde očividně o sbírání 50ti příspěvků k prodeji, ale aspoň to vypadá trochu inteligentnějc, než co tady předvádějí jiní případi :-)

Odesláno

Jo i tak se do dá řict. Každopádně při testu vodotěsnosti mě to řekli přímo v Carollinu že mají dvojíté těsnění že není potřeba mít strach kdyby se korunka uovlnila, ale že třeba Submarineri maji trojite...

Ano trosku jsem nahanel prispevky protoze za ty roky jsem mel malo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...