Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To viktor, saboter a watch: veřejně děkuji za příspěvky na Watchuseek.com

Má angličtina je velmi ubohá, a tak jenom sleduji co se odehrává. Myslím, že to je skvělé, že se světová internetová veřejnost dozví o značce PRIM zrovna v okamžiku, kdy je čím se pochlubit. Fakt, že hodinky CH.L.E. již nejsou dostupné a fakt, že budeme poslední kousek dražit by mohl skutečně reálně pomoci nejen růstu hodnoty vašich hodinek, ale i povědomí o naší existenci.

Profesionálnější fotky nemám, neb ty mé a firemní hodinky budou mezi posledními vyrobenými kusy a ostatní se u mne ani moc neohřály. Myslím ale, že například Ondraj a Viktor mají fotky suprové.

Až se dohodneme na nějakém dalším setkání, můžeme provést skupinové focení na profesionální úrovni.

Odesláno
To viktor, saboter a watch: veřejně děkuji za příspěvky na Watchuseek.com

Krasne hodinky jako Prim si to zaslouzi. Bohuzel mi to v anglictine take tak nejde a nektere vyrazy jsou i se slovnikem skoro nemozne prelozit. Obdivuji Viktora, ktery to i v anglictine tak vystizne popsal. :)

Odesláno

Bohužel ostatní reakce, co jsem četl, už tak obdivné nejsou, spíše zdvořile opatrné, ale i tak je to úspěch! :)

Taky jsme začínali rezervovaně...............

Odesláno

Napriklad na http://forum.watchtime.ch/viewtopic.php?t=2176 ukazuje pocitadlo skoro 1100 Views. :) To neni tak spatne za necelych 36 hodin. Jenom skoda, ze jsem se dostal do podezreni, ze jsem zastupce firmy Prim. Ale to se snad potom vysvetlilo. Reakce na CHle a Orlik le jsou prinejmensim povzbuzujici, jenom cena nektere ctenare trochu prekvapila. Na druhou stranu tato akce ukazuje, ze firmu Prim na zapad od nasich hranic skoro nikdo nezna. Ale tomu se nemuzeme divit, i u nas si hodne lidi mysli, ze firma Prim uz neexistuje. Napriklad v hodinarstvi v Beroune jsem pred tremi tydny dostal "informaci", ze se Primky uz asi deset let nevyrabi. :(

Odesláno

Problem u tech zahranicnich diskuzi bude, ze pokud tam nemate zadne drivejsi posty a najednou se vynorite odnikud se story o prim ch.l.e. a obrazkama, prvni co kazdeho napadne je reklama ;) No reknete sami, vas by to nenapadlo kdyby se to same stalo zde? Ono to chce spis tak pomalu, opatrne a postovat jen tam, kde uz mate nejaky zaznam. Neni treba tlacit na pilu a bezhlave postovat na kazde hodinkove forum :D Ono by se to pak anopak mohlo paradoxne obratit proti znacce PRIM.

Odesláno
Problem u tech zahranicnich diskuzi bude, ze pokud tam nemate zadne drivejsi posty a najednou se vynorite odnikud se story o prim ch.l.e. a obrazkama, prvni co kazdeho napadne je reklama ;) No reknete sami, vas by to nenapadlo kdyby se to same stalo zde? Ono to chce spis tak pomalu, opatrne a postovat jen tam, kde uz mate nejaky zaznam. Neni treba tlacit na pilu a bezhlave postovat na kazde hodinkove forum :D Ono by se to pak anopak mohlo paradoxne obratit proti znacce PRIM.

tů odklizec To máš zcela jistě pravdu. A ne jenom datum přihlášení ale také počet příspěvků je důležitý. A tam je kámen úrazu. Například v Watchbizz-fóru jsem členem od roku 2002. Ale příspěvky jsem zatím žádné nepsal, protože se mi do toho v němčině nechtělo. Ty zahraniční reakce na PRIM jsou v každém případě zajímavé. :)

Odesláno

Souhlasím s odklizecem a děkuji všem, kdo se postarali, aby v tom watch nezůstal sám. Moje angličtina je bohužel silně podprůměrná, takže rozumím, o čem je řeč, ale nedokáži rozumně glosovat.

Myslím, že to Watch rozjel docela hezky, stejně jako Viktor na watchuseek.com.

Chci říci, že jsem moc vděčný všem, kdo se v budování mezinárodního povědomí o primkách nějak angažují.

Děkuji.

Odesláno

saboter- máš pravdu, to se mě docela dotklo, to s těmi nomos. Co mě nejvíce překvapilo, byla nespokojenost se zpracováním dýnka, holt ještě nejsem takový fajnšmekr, nebo podléhám propagandě. Každopádně užitečný pohled zvnějšku.

Odesláno

Co meli proti dynku? Ja ho teda jeste nevidel nazivo a jednu vyhradu na prvni fotkovy pohled mam, ze je tam zbytecne moc textu a text je tim padem strasne malinky. Preferoval bych neco vetsiho, vyraznejsiho. Velmi se mi napriklad libi masivnost frezovanych napisu na IWC fliegerech. Ale tady je zase pruhled, takze neco za neco ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...