Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Onion napsal:
O víkendu jsem svoje Steinhart Gold LE vzal do letadélka... těch 6G přežily bez úhony, já se trochu opotil.. ale šlapeme oba bez závad dál :) Alespoň si teď dokážu představit co to přetížení vlastně znamená :D

Prosímtě, ty máš akrobatickýho speciála nebo jsi vojenský pilot ? Těch 6 géček je fakt dost....

Odesláno
  M-72 napsal:
Máš pravdu, já jsem to v tom rozrušení popletl, jedná se o 36mm. Pan Prokop mi taky volal a ověřoval, zdali by nebylo 40mm pouzdro vhodnější. No já myslím, že ne.

Jak jsem psal ručička je outlá. :smile_anim: Ještě uvidíme, jak vše dopadne, zatím to kolegové odsouhlasili, .................

Pozor, pozor!

M-72 větších hodinek než šéf maje, pomalu platově postupuje. :smile_anim:

Odesláno
  New X-Bob napsal:
neměl by být u rentgenu popis? :) Jako od doktora....

Jo jooo, pravda...dokonce i měrky a certifikace...ale na to nebyl čas :-D

Z toho popisu musí stačit to, že jsou to 47ky Steinharty s Unitasem, ale jde tam stejně vidět kulový, protože jak jsou v tom stroječku naskládaný ty vrstvy kovu na sobě, tak z té fotky nejde moc vyždímat. Leda ty stěžejky a cvočky jdou rozeznat, setrvačka sebou taky vrtěla, ale to zase fotka nezachytí. Bylo to focený live.

Odesláno (upraveno)
  Topkan napsal:
Jo jooo, pravda...dokonce i měrky a certifikace...ale na to nebyl čas :-D

Z toho popisu musí stačit to, že jsou to 47ky Steinharty s Unitasem, ale jde tam stejně vidět kulový, protože jak jsou v tom stroječku naskládaný ty vrstvy kovu na sobě, tak z té fotky nejde moc vyždímat. Leda ty stěžejky a cvočky jdou rozeznat, setrvačka sebou taky vrtěla, ale to zase fotka nezachytí. Bylo to focený live.

Pěkné...a jakápak je diagnóza? :thumbsup_anim:

Nesvítí po ozáření luminova furt... jako tritium? :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno

hehe, s tím ozářením - jestli pojedu zas kolem Temelína, jestli by mi oni na chvilku nestrčili moje Steinharty pod rošt do reaktoru a aby pořádně to prohrábli pohrabáčem, to by mi pak svítily! Musím je poprosit... :)

Odesláno
  New X-Bob napsal:
hehe, s tím ozářením - jestli pojedu zas kolem Temelína, jestli by mi oni na chvilku nestrčili moje Steinharty pod rošt do reaktoru a aby pořádně to prohrábli pohrabáčem, to by mi pak svítily! Musím je poprosit... :)

hehe...to já,díky pilulím a včeličkám,svítím víc,než kterékoliv hodinky........dokonce i Lum-Teky se můžou jít zahrabat.......heč.....:)

Návštěvník YPO?
Odesláno
  PhoeniX napsal:
Tohle už tu bylo? Pokud ano, tak jsem nenašel a omlouvám se...

LOOOL - to vypadá jako chronolimitka

Návštěvník Tada
Odesláno

Nojo! Až na ručky z leštěného nerezu je to skoro totožné :)

Ta nažloutlá luminescence je bezva!

Návštěvník Tada
Odesláno

PhoeniX: Je tam ETA s ručním nátahemm.

Hořce lituji, že jsem se do limitky nezapojil...

Odesláno

Ahoj, minulý týden jsem byl na bowlingu a měl jsem sebou Steiny.

post-3398-1240682151.jpg

Když rosvítili UV zářivky nad dráhou byl jsem já i moje okolí docela překvapený.

post-3398-1240682163.jpg

post-3398-1240682173.jpg

Fotky jsou z mobilu,tak omluvte horší kvalitu.

Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
Nemáte v té limitce náhodou stroj ETA 2801? Přestal jsem to sledovat.

Je tam manuál ETA 2801 a místo hodin na vnitřní kružnici jsou stupně (je to do 360, takže asi ne Celsia <_< )

Upraveno uživatelem lib

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...