kejklik Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 130/333, chtěl jsem 133, ale bylo na podzim už pryč.
M-72 Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Onion napsal: O víkendu jsem svoje Steinhart Gold LE vzal do letadélka... těch 6G přežily bez úhony, já se trochu opotil.. ale šlapeme oba bez závad dál Alespoň si teď dokážu představit co to přetížení vlastně znamená Prosímtě, ty máš akrobatickýho speciála nebo jsi vojenský pilot ? Těch 6 géček je fakt dost....
Onisan Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Akrobatický speciál.... a dost to bylo, to je pravda Ale nikoliv já, ale můj kamarád....
Návštěvník Tada Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Onion: Takže Steinhart jsou tedy opravdu pilotky jo? :)
lib Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 M-72 napsal: Máš pravdu, já jsem to v tom rozrušení popletl, jedná se o 36mm. Pan Prokop mi taky volal a ověřoval, zdali by nebylo 40mm pouzdro vhodnější. No já myslím, že ne. Jak jsem psal ručička je outlá. Ještě uvidíme, jak vše dopadne, zatím to kolegové odsouhlasili, ................. Pozor, pozor! M-72 větších hodinek než šéf maje, pomalu platově postupuje.
Onisan Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Tada napsal: Onion: Takže Steinhart jsou tedy opravdu pilotky jo? Ty jedny co mám už jo :D
Potkan Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 Už tu byl mikroskop, já přikládám fotku z rentgenu...
New X-Bob Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 neměl by být u rentgenu popis? Jako od doktora....
Potkan Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 New X-Bob napsal: neměl by být u rentgenu popis? Jako od doktora.... Jo jooo, pravda...dokonce i měrky a certifikace...ale na to nebyl čas :-D Z toho popisu musí stačit to, že jsou to 47ky Steinharty s Unitasem, ale jde tam stejně vidět kulový, protože jak jsou v tom stroječku naskládaný ty vrstvy kovu na sobě, tak z té fotky nejde moc vyždímat. Leda ty stěžejky a cvočky jdou rozeznat, setrvačka sebou taky vrtěla, ale to zase fotka nezachytí. Bylo to focený live.
Gorg Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) Topkan napsal: Jo jooo, pravda...dokonce i měrky a certifikace...ale na to nebyl čas :-D Z toho popisu musí stačit to, že jsou to 47ky Steinharty s Unitasem, ale jde tam stejně vidět kulový, protože jak jsou v tom stroječku naskládaný ty vrstvy kovu na sobě, tak z té fotky nejde moc vyždímat. Leda ty stěžejky a cvočky jdou rozeznat, setrvačka sebou taky vrtěla, ale to zase fotka nezachytí. Bylo to focený live. Pěkné...a jakápak je diagnóza? Nesvítí po ozáření luminova furt... jako tritium? Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Gorg
New X-Bob Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 hehe, s tím ozářením - jestli pojedu zas kolem Temelína, jestli by mi oni na chvilku nestrčili moje Steinharty pod rošt do reaktoru a aby pořádně to prohrábli pohrabáčem, to by mi pak svítily! Musím je poprosit...
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 New X-Bob napsal: hehe, s tím ozářením - jestli pojedu zas kolem Temelína, jestli by mi oni na chvilku nestrčili moje Steinharty pod rošt do reaktoru a aby pořádně to prohrábli pohrabáčem, to by mi pak svítily! Musím je poprosit... hehe...to já,díky pilulím a včeličkám,svítím víc,než kterékoliv hodinky........dokonce i Lum-Teky se můžou jít zahrabat.......heč.....
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Tohle už tu bylo? Pokud ano, tak jsem nenašel a omlouvám se...
Návštěvník YPO? Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 PhoeniX napsal: Tohle už tu bylo? Pokud ano, tak jsem nenašel a omlouvám se... LOOOL - to vypadá jako chronolimitka
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Nojo! Až na ručky z leštěného nerezu je to skoro totožné Ta nažloutlá luminescence je bezva!
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Nemáte v té limitce náhodou stroj ETA 2801? Přestal jsem to sledovat.
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 PhoeniX: Je tam ETA s ručním nátahemm. Hořce lituji, že jsem se do limitky nezapojil...
honza1 Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Ahoj, minulý týden jsem byl na bowlingu a měl jsem sebou Steiny. Když rosvítili UV zářivky nad dráhou byl jsem já i moje okolí docela překvapený. Fotky jsou z mobilu,tak omluvte horší kvalitu.
lib Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 (upraveno) PhoeniX napsal: Nemáte v té limitce náhodou stroj ETA 2801? Přestal jsem to sledovat. Je tam manuál ETA 2801 a místo hodin na vnitřní kružnici jsou stupně (je to do 360, takže asi ne Celsia ) Upraveno 25. dubna 2009 uživatelem lib
B.F.G. Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 PhoeniX napsal: Tohle už tu bylo? Pokud ano, tak jsem nenašel a omlouvám se... Asi jsem zvrácený, ta minutovka je fakt šíleně hnusná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se