Kazaam Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Odesláno 8. července 2009 Hurá, konečně jsem si udělal radost a mám taky pilotky Steinhart:)..Luk zde nabízel za velmi hezkou cenu pilotky 47mm od svého kamaráda, jsou jako nové a mají leštěné tělo, které nechal dělat na zakázku. Jsou parádní, dneska jsem od rána sledoval webovky české pošty a čekal, kdy konečně..okolo jedné se změnil status a já letěl jak o závod na poštu. Modlil jsem se, abych nenašel v krabici pytlík rýže nebo čočky:)..ale obavy byly zbytečný, vše je jak má být a nic nechybí, dneska jsem z hodinek paf a nesundal jsem z nich zrak:)... Chci se zeptat, mají tyhle hodinky, když to má jen funkci hodin a nemá žádné chrono nějaké speciální instrukce? Dejme tomu, že se čas může měnit pouze v nějaké pozici atd?
kubson Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Odesláno 8. července 2009 Kazaam napsal: Chci se zeptat, mají tyhle hodinky, když to má jen funkci hodin a nemá žádné chrono nějaké speciální instrukce? Dejme tomu, že se čas může měnit pouze v nějaké pozici atd? žádné speciální inštrukce nejsou. gratuluji k hodinkám
Kazaam Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Odesláno 8. července 2009 kubson napsal: žádné speciální inštrukce nejsou. gratuluji k hodinkám díky za gratulaci a za bleskovou odpověď...hodinky jsou naprosto úžasný
New X-Bob Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 tak tak, ...až nás budou, milióny,....
ANT Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 (upraveno) tessok napsal: Jestli myslíš přesně tyto - tak ty mám , když pojedeš přes Prahu ,tak se zahlaš a není problem .Jsem pořád někde v centru a nosím je stále u sebe :-) nie je ta hodinova rucicka prilis dlha? podla mna by mala licovat s vnutornou kruznicou.... ako aj tu : steinhart Upraveno 6. října 2009 uživatelem ANT
ANT Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Onion napsal: Nová limitka s centrální vteřinovkou je tady: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...1&Sel_ID=12 rucny natah s centralnou sekundovkou povazujem u pilotiek za dokonalu vec a hrozne po tom tuzim...raz sa podari:) skoda len tej velkosti 47mm. Ja mam sice zapastie tak 20cm, ale vacsie hodinky ako 44mm mi prijdu ako velke obludy (az na vinimku big pilot, ale to sa nerata lebo do nich som beznadejne zamilovany)
chandler Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 New X-Bob napsal: tak tak, ...až nás budou, milióny,.... zatim ne ale brzy...
ANT Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 (upraveno) kibi napsal: mam! fuuu, veru ze parada!!! Upraveno 6. října 2009 uživatelem ANT
romano Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 ANT napsal: fuuu, veru ze parada!!! aké že to máš zápästie ? ja mám 18,5 a 44-47 je k tomu čo treba a nie som maximalista
romano Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 kibi napsal: ja? 22 cm reagoval som na ANT ale tak ok tak ake ? máš podobne šajbu že nemôžeš zaspať ?
romano Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 kibi napsal: ja? 22 cm jak sa ti darí udržať chod tvojich namakaných strojov ?
romano Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 kibi napsal: dva watchwindery a mozoly na ukazovacku a palci od natahovani... každopádne si kapacita buona notte
Onisan Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 ANT napsal: rucny natah s centralnou sekundovkou povazujem u pilotiek za dokonalu vec a hrozne po tom tuzim...raz sa podari:) skoda len tej velkosti 47mm. Ja mam sice zapastie tak 20cm, ale vacsie hodinky ako 44mm mi prijdu ako velke obludy (az na vinimku big pilot, ale to sa nerata lebo do nich som beznadejne zamilovany) Ale BP vypadá na ruce větší než Steinhart 47
Zbyněk Bartík Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Já takýýý, ale až teď jsem se dokopal k fotu
Onisan Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Prosím všechny.. fotky ve větším rozlišení než kolem 800 x něco dávejte do galerií...
Jaryn Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 romano napsal: aké že to máš zápästie ? ja mám 18,5 a 44-47 je k tomu čo treba a nie som maximalista Já mám 19.5 a čvrtt kila je tam nádhernejch, jen se nebát .Za dva dny jsem si na ten ešus zvykl a už bych neměnil. Mám je radši než manželku.
Zbyněk Bartík Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Já takýýý, ale až teď jsem se dokopal k fotu
Diamondking Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Bártíku, Bártíku..nejsi ty nějak militantně založený? Hezké zátiší
Zbyněk Bartík Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Diamondking napsal: Bártíku, Bártíku..nejsi ty nějak militantně založený? Hezké zátiší No asi se ta zelená hlava ve mě nezapře, co?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se