ANT Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 aké že to máš zápästie ? ja mám 18,5 a 44-47 je k tomu čo treba a nie som maximalista mam tak 20cm, ale to je aj zvykom ake velke hodinky clovek nosi. Mne prijdu 44mm ako to najvacsie na bezne nosenie. (vynimka ako som uz pisal su Big Piloty , tam prezijem tu velkost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Zbyňdo, fajn fotky, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Já takýýý, ale až teď jsem se dokopal k fotu zbynku, co jsou ty pilotky vlevo s tim navigacnim krizem okolo? (na te fotce potme) ten kriz u 12-3-6-9 tomu dava docela smrnc, tak me zajima, jestli i na svetle pusobi zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Bartík Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 zbynku, co jsou ty pilotky vlevo s tim navigacnim krizem okolo? (na te fotce potme) ten kriz u 12-3-6-9 tomu dava docela smrnc, tak me zajima, jestli i na svetle pusobi zajimave. To jsou Poljoty Flugkapitan Alarm, ale foto hodim, později, páč jsou momentálně u hodinářskýho pana doktora na vyčištění a seřízení střívek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 ty wolle...supr fotka.....s Parabelou........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Štajny na Ještědu, omlouvám se za kvalitu fotky. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Fotka s P09 je jedna z nejlepších "zátiší" co jsem tady kdy viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 (upraveno) To Cedric - moje už tam taky byly. Že by takové seřadiště Steinhartů v Sudetech? Upraveno 8. října 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 To jsou Poljoty Flugkapitan Alarm, ale foto hodim, později, páč jsou momentálně u hodinářskýho pana doktora na vyčištění a seřízení střívek... diky. tyhle? jestli jo, tak jsi me definitivne presvedcil, ze si je musim koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Bartík Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 diky. tyhle? jestli jo, tak jsi me definitivne presvedcil, ze si je musim koupit. jj, to jsou přesně ony! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Bartík Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 jj, to jsou přesně ony! Vřele doporučuju! Na ruce se tváří s patřičným respektem a velice příjemě se nosí, páč jsou docela lehké. Teď jsem na ně sehnal krásnej festovní řemen od Hirsche Liberty Nature tmavě hnědý se silným bílým obšitím a to je teprv to správný žůžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrick Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Tak pánové, nedalo mi to a založil jsem toto vlákno. Sice jsem při běžném nošení pilotky Steinhart zatím na nikom neviděl, ale z fóra vím, že šťastných vlastníků mezi členy nás bude asi dost. Jednu dobu jsem měl i pocit, že patří mezi standardní vybavení každého chronomagisty. Tak jak? Přiznejte se. Já jedny mám. Co ostatní?..teda kromě Jakuba, ten by nás v počtu asi trumfnul Tak toto sú tie moje... Mám ich od mája, priemer 47 mm, som naozaj nadšený!!! Každé ráno mám problém, čo si dať na ruku. A tak si ráno dám jedny, počas dňa zasa iné, veď to poznáte. Tieto Steinharty však nosím skôr ako vychádzkové. Je zaujímavé, že remienok nie je nitovaný, len prešívaný bielou niťou. Pretože mám pomerne hrubú ruku, bál som sa, či bude remienok dosť dlhý. Je tak akurát. http://forum.chronomag.cz/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Kubrick - ten řemínek jsi takhle výslovně objednával, nebo tam prostě byl? Já jsem si dnes prohlížel svoje první hodinky. Prim kal.68. A vzhledem k tomu, že vlastně krom výletů na moto a hrubší práce nosím trvale Steinharty 47mm, tak vůbec nechápu, jak jsem ještě před lety mohl nosit takové pidihodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrick Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Kubrick - ten řemínek jsi takhle výslovně objednával, nebo tam prostě byl? Já jsem si dnes prohlížel svoje první hodinky. Prim kal.68. A vzhledem k tomu, že vlastně krom výletů na moto a hrubší práce nosím trvale Steinharty 47mm, tak vůbec nechápu, jak jsem ještě před lety mohl nosit takové pidihodinky Hodinky proste takto prišli, nič zvláštne som neobjednával. Mám ich z chronoshopu.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Tak to je hustý, máme foto téměř ze stejného místa:-))) Kubrick - ten řemínek jsi takhle výslovně objednával, nebo tam prostě byl? Já jsem si dnes prohlížel svoje první hodinky. Prim kal.68. A vzhledem k tomu, že vlastně krom výletů na moto a hrubší práce nosím trvale Steinharty 47mm, tak vůbec nechápu, jak jsem ještě před lety mohl nosit takové pidihodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Taková poznámka technického rázu - při nařizování mých Steinhartů "Pinkgoldů" se při zatlačení korunky zpátky dost často posune i velká ručka (v obou směrech, není to vždycky stejné), není tam něco třeba uvolněné? Mám to dát radši prohlédnout? Koho v Praze na to kdo doporučejete? Díky moc, stejně je už to seřízení u hodináře na čase, pořád se mi dost předcházejí, za dva až pět dní tu jednu až dvě minuty dopředu udělají, možná i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 ale houby, po nařízení nutno korunkou pohnout do "mrtvého chodu" a pak zatlačit. Žádnej servis..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 ale houby, po nařízení nutno korunkou pohnout do "mrtvého chodu" a pak zatlačit. Žádnej servis..... Jako u volantu starších aut, tzv. vůle volantu, tady teda korunky? Kdybych tenkrát měl u volantu takovou vůli, jako teď u pinkgoldů (čtvrtina z celé otočky), tak bych přišel o techničák :-O U Tvých steinhartů to je taky tak? Ještě zkusím tu vůli, jakou mají ostatní hodinky. Nicméně, podle Tvé rady to zkouším a docela to funguje. Díky a zdravím Tě, Bobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 pan Frydl - Florenc, Zlatnictvi Janka, pondeli az streda - 9-17:00, telefon 605 172 676 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Zdar Apepe. Buď v klidu. Je to plus mínus tak. Je tam večnej Unitas, tak mu důvěřuj. A vůle u auta... Jels někdy se škodou 1203? A byly tam vůle? Byly. Jelo to? Jelo. Bylo to dobrudružství s tím jet i přes 110 km/h? Bylo Tak asi stejně bych přistoupil k našim Štajnům. A na přesný čas si kup Casio Digi Prima večer, Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se