Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

aké že to máš zápästie ? ja mám 18,5 a 44-47 je k tomu čo treba a nie som maximalista :sleeping_03anim:

mam tak 20cm, ale to je aj zvykom ake velke hodinky clovek nosi. Mne prijdu 44mm ako to najvacsie na bezne nosenie. (vynimka ako som uz pisal su Big Piloty :), tam prezijem tu velkost)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zbynku, co jsou ty pilotky vlevo s tim navigacnim krizem okolo? (na te fotce potme) ten kriz u 12-3-6-9 tomu dava docela smrnc, tak me zajima, jestli i na svetle pusobi zajimave.

To jsou Poljoty Flugkapitan Alarm, ale foto hodim, později, páč jsou momentálně u hodinářskýho pana doktora na vyčištění a seřízení střívek... :smile_anim: :crutch:

Odkaz ke komentáři

jj, to jsou přesně ony! :thumbsup_anim:

Vřele doporučuju! Na ruce se tváří s patřičným respektem a velice příjemě se nosí, páč jsou docela lehké. Teď jsem na ně sehnal krásnej festovní řemen od Hirsche Liberty Nature tmavě hnědý se silným bílým obšitím a to je teprv to správný žůžo :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, nedalo mi to a založil jsem toto vlákno. Sice jsem při běžném nošení pilotky Steinhart zatím na nikom neviděl, ale z fóra vím, že šťastných vlastníků mezi členy nás bude asi dost. Jednu dobu jsem měl i pocit, že patří mezi standardní vybavení každého chronomagisty. Tak jak? Přiznejte se. Já jedny mám. Co ostatní?..teda kromě Jakuba, ten by nás v počtu asi trumfnul :taz:

Tak toto sú tie moje...

Mám ich od mája, priemer 47 mm, som naozaj nadšený!!! Každé ráno mám problém, čo si dať na ruku. A tak si ráno dám jedny, počas dňa zasa iné, veď to poznáte. Tieto Steinharty však nosím skôr ako vychádzkové.

Je zaujímavé, že remienok nie je nitovaný, len prešívaný bielou niťou. Pretože mám pomerne hrubú ruku, bál som sa, či bude remienok dosť dlhý. Je tak akurát.

post-8939-1255160079.jpghttp://forum.chronomag.cz/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.pngpost-8939-1255159944.jpg

Odkaz ke komentáři

Kubrick - ten řemínek jsi takhle výslovně objednával, nebo tam prostě byl?

Já jsem si dnes prohlížel svoje první hodinky. Prim kal.68. A vzhledem k tomu, že vlastně krom výletů na moto a hrubší práce nosím trvale Steinharty 47mm, tak vůbec nechápu, jak jsem ještě před lety mohl nosit takové pidihodinky :D

post-1966-1255161827.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem si dnes prohlížel svoje první hodinky. Prim kal.68. A vzhledem k tomu, že vlastně krom výletů na moto a hrubší práce nosím trvale Steinharty 47mm, tak vůbec nechápu, jak jsem ještě před lety mohl nosit takové pidihodinky :D

Hodinky proste takto prišli, nič zvláštne som neobjednával. Mám ich z chronoshopu.cz.

Odkaz ke komentáři

Tak to je hustý, máme foto téměř ze stejného místa:-)))

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Taková poznámka technického rázu - při nařizování mých Steinhartů "Pinkgoldů" se při zatlačení korunky zpátky dost často posune i velká ručka (v obou směrech, není to vždycky stejné), není tam něco třeba uvolněné? Mám to dát radši prohlédnout? Koho v Praze na to kdo doporučejete? Díky moc, stejně je už to seřízení u hodináře na čase, pořád se mi dost předcházejí, za dva až pět dní tu jednu až dvě minuty dopředu udělají, možná i víc.

Odkaz ke komentáři

ale houby, po nařízení nutno korunkou pohnout do "mrtvého chodu" a pak zatlačit. Žádnej servis..... :rolleyes:

Jako u volantu starších aut, tzv. vůle volantu, tady teda korunky? Kdybych tenkrát měl u volantu takovou vůli, jako teď u pinkgoldů (čtvrtina z celé otočky), tak bych přišel o techničák :-O U Tvých steinhartů to je taky tak? Ještě zkusím tu vůli, jakou mají ostatní hodinky. Nicméně, podle Tvé rady to zkouším a docela to funguje. Díky a zdravím Tě, Bobe :)

Odkaz ke komentáři

Zdar Apepe. Buď v klidu. Je to plus mínus tak. Je tam večnej Unitas, tak mu důvěřuj.

A vůle u auta... Jels někdy se škodou 1203? A byly tam vůle? Byly. Jelo to? Jelo. Bylo to dobrudružství s tím jet i přes 110 km/h? Bylo :)

Tak asi stejně bych přistoupil k našim Štajnům. A na přesný čas si kup Casio Digi ;)

Prima večer, Bob

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...