Přejít na obsah

Parnis Pilot

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je to tak, ale za ty koruny a ještě když je to dar od srdce, tak je mi buřt jak dlouho svítí, v noci je nikdo nevidí a ve dne vypadaji moc pěkně :guitar:  a přiznám se, že díky místním členům jsem nevydržel a objednal jsem tuto značku taky, tak jen čekám kdy dorazí a hned se pochlubim čínskou parádou a nevadí mi, že tam neni made in china, hlavně že tam neni nějakej blud :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak keď ti prídu, odfoť a hoď sem . Tá luminiscencia samozrejme nie je až taká dôležitá, aj keď ráno po ceste do roboty by sa hodilo v aute vidieť koľko je hodín aj bez rozsvecovania interiéru :-) Hodinky samozrejme nosím  rád aj bez toho aby svietili, sú od mojej ženy takže majú najväčšiu pridanú hodnotu :-)

Odkaz ke komentáři

V 23. 10. 2017 v 6:20, 2175 napsal:

Ešte jeden postreh - strojček Miyota je trochu hlučný, už pri nepatrnom pohybe sa roztočí rotor a vydáva pri tom trošku hrkotavý zvuk, neviem či je to normálne, zatiaľ som sa s tým nestretol, automaty mám len staré Prim(trochu šelestia) a Ingersolly, (bez akýchkoľvek zvukov navyše)

U Miyoty je ten zvuk normální, je to způsobeno tím, že rotor má pouze jednostranný nátah. Takže pokud se točí na "mrtvou" stranu, trochu to hrká. Ale je to v pořádku, není to závada.

Odkaz ke komentáři

Ano, všimol som si že sa točí len do jednej strany voľne, ale prvý dojem  z toho zvuku bol taký že sa asi niečo počas dopravy poškodilo :-) 

Inak čo sa týka presnosti, za 4 dni nadbehli 15 sec, to považujem za veľmi dobrú hodnotu, presnejšie mi idú už len Ingersolly Georgia II, všetko ostatné čo mám 

väčšinou nadbieha mesačne rádovo niekoľko minút, keď sa ale denná odchýlka udávaná výrobcom vynásobí počtom dní v mesiaci, je to všetko v norme.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Zdravím, jsem taky majitelem Parnisek, a to Parnis Big pilot.

post-40099-0-18412900-1516704649_thumb.jpg
Zkušenosti moc nemám, protože za tři měsíce co je mám byly na ruce asi týden. Každopádně nepozoroval jsem zadnou dramatickou nepřesnost, lumi po nasvícení svítí jako blázen, ale bohužel ji to vydrží tak 15min.

Každopádně za ty peníze (90 dílců) jsou to podle mě super hodinky.

A teď otázka: je možný že mají AR? Sklo se při určitém úhlu pohledu barví do modrofialova.
Diky

Upraveno uživatelem škardík
Odkaz ke komentáři

V 23. 1. 2018 v 10:55, škardík napsal:

Zdravím, jsem taky majitelem Parnisek, a to Parnis Big pilot.

Zkušenosti moc nemám, protože za tři měsíce co je mám byly na ruce asi týden. Každopádně nepozoroval jsem zadnou dramatickou nepřesnost, lumi po nasvícení svítí jako blázen, ale bohužel ji to vydrží tak 15min.

Každopádně za ty peníze (90 dílců) jsou to podle mě super hodinky.

A teď otázka: je možný že mají AR? Sklo se při určitém úhlu pohledu barví do modrofialova.

Diky

Ahoj,

smím se zeptat, kde jsi je kupoval? Ofiko stránky nebo aliexpess? Nebo někde jidne?

Díky

Odkaz ke komentáři

V 27. 1. 2018 v 9:57, Ashan napsal:

Za ty peníze super. Člověk to může bez obav nosit s tím, že když to někde rozmlátí, tak koupí nový :).

já myslím že to je na těhle a podobných hodinkách to nejlepší :) že jsou tak levné, že o nic nejde :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...