Bobisek Odesláno 14. srpna 2005 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2005 Ahojte, neznate nekdo tyhle hodinky, co si o nich myslite? http://www.network54.com/Forum/message?for...geid=1122766766 U nas jsem je nejak neobjevil, ani v Reichu, zda se ze nejblizsi moznost koupe je v Britanii, mate nekdo zkusenost s timhle obchodem (www.citizenshop.co.uk)? Diky za nazory, zdravi Bobis
odklizec Odesláno 15. srpna 2005 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2005 Nevypadaji zle. Kdyby tak jeste byly v automaticke/mechanicke verzi. Jinak videl jsem je prodavat i na ebay. Tam je muzes sehnat i za nejlepsi cenu. V tomto pripade bych rekl, ze obtezovat se nakupem v kamenem obchode je zbytecne
Bobisek Odesláno 19. srpna 2005 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2005 Uz jsem je na ebay objednal (175 dolaru + doprava, konecne se citim v EU, kdyz zavedli paypal), zdaji se mi uplne zadarmo. V automatu jsem perpetual a tonneau ci obdelnikovy tvar jeste nevidel, pry neco delali kdysi v IWC, ale ta cena byla pravdepodobne (hranicici s jistotou) mimo me moznosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se