mrazik Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Uz dlouho snim o Breitlingach. Ted pomalu nastava cas, kdy bych si chtel tento sen splnit. Vzal jsem si katalog, vybral par modelu a poptal cenu. Dnes jsem se byl podivat v Ostrave a nektere modely, ktere mne oslovily jsem si prohledl in natura. Nicmene jsem narazil na drobne dilema. Rad bych tedy Vam znalym polozil otazku. Kdyby vy jste vybirali Breitlingy, byla by Vase pozornost zamerena na Quartz ci byste radeji zakoupili automaty? A proc? Ted mam Festiny model 8977 06. Mam je asi 7 let a krome dvou vymen baterek, jednou sklicka a kazdy rok reminku jsem nikdy nemel zadny problem. Jdou celkem presne. Jsem tedy zvykly na Quartz, ale rikam si ze pokud si koupim Breitling, tak jestli by nebyl hrich koupit si je v Quartzu. Jeste bych se rad zeptal na Vasi zkusenost a popr. doporuceni na prodejce. V CR jich zase tolik neni a protoze hodne cestuji, je mi v podstate jedno kde si je koupim. Hodlam je poptat i v Nemecku a popr. i Holandsku ci primo ve Svycarech. Samozrejme chci utratit co nejmene. Jsem naprosty laik, tak prosim berte muj dotaz z rezervou, pokud je polozen hloupe. Chtel bych jen znat nazory lidi, kteri se problematikou hodinek bavi a zajimaji se o ni. Predem dekuji Mrazik
rorda Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Tady ti asi drtivá většina schválí jen automaty ...
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 dost široká otázka mechanické hodinky mají duši a quartzové jsou pro běžného uživatele, který nemá čas seřizovat čas (pěkná věta) Možná by bylo lepší kdyby jsi napsal,který konkrétní model(y) Tě oslovují a určitě se někdo vyjádří a pak tu máme vlákno Breitling kde se také něco dozvíš
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 No a proc? Image? Je prijemny citit tep strojku? Uprimne receno se mi automaty taky nejak podvedome zamlouvaji vic, ale nedokazu rict proc. Jen mne trosku desi, ze je budu muset serizovat. Udajne je u nich dovolena odchyka az 7 sec za den. Na to ted nejsem zvyklej. Ridim hodinky jen 2x do roka.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 No a proc? Image? Je prijemny citit tep strojku? Uprimne receno se mi automaty taky nejak podvedome zamlouvaji vic, ale nedokazu rict proc. Jen mne trosku desi, ze je budu muset serizovat. Udajne je u nich dovolena odchyka az 7 sec za den. Na to ted nejsem zvyklej. Ridim hodinky jen 2x do roka. je otázka jakou přesnost vyžaduješ ----- moje B dělají +2s/24h a to se dá vydržet
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 dost široká otázka mechanické hodinky mají duši a quartzové jsou pro běžného uživatele, který nemá čas seřizovat čas (pěkná věta) Možná by bylo lepší kdyby jsi napsal,který konkrétní model(y) Tě oslovují a určitě se někdo vyjádří a pak tu máme vlákno Breitling kde se také něco dozvíš Otazka je siroka proto, protoze vim o hodinkach kulovy. Jen se mi proste libej. Nehodlam je sbirat. Mam jinyho kone. Nejvic ted vaham mezi Superocean Steelfish a Chrono Colt. Stopky na hodinkach nepouzivam, tak jsem uvazoval ze bych poridil obyc hodinky jen s datumem. Sice bych ocenil budik, ale to jak jsem zjistil je trosku problem. Jsem si vedom, ze se jedna o nejnizsi modely, ale libi se mi pro svoji jednoduchost a uprimne receno bych za ne vic jak 75tis dat nechtel.
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 je otázka jakou přesnost vyžaduješ ----- moje B dělají +2s/24h a to se dá vydržet Samozrejme ze by mne nezabilo ano tech 7 sec. Jen to je pro me novum, protoze o ty soucany se nestaram. Urcite bych se s tim ale naucil zit.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Otazka je siroka proto, protoze vim o hodinkach kulovy. Jen se mi proste libej. Nehodlam je sbirat. Mam jinyho kone. Nejvic ted vaham mezi Superocean Steelfish a Chrono Colt. Stopky na hodinkach nepouzivam, tak jsem uvazoval ze bych poridil obyc hodinky jen s datumem. Sice bych ocenil budik, ale to jak jsem zjistil je trosku problem. Jsem si vedom, ze se jedna o nejnizsi modely, ale libi se mi pro svoji jednoduchost a uprimne receno bych za ne vic jak 75tis dat nechtel. V tom případě Ti dám otřepanou radu ať si to tu pročteš a třeba najdeš jiné hodinky od jiné značky,které se Ti budou líbit. Sice to sem nepatří,ale prodávám B Heritage 46 v modré barvě za kulantních 55t (2 měsíce staré)
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 V tom případě Ti dám otřepanou radu ať si to tu pročteš a třeba najdeš jiné hodinky od jiné značky,které se Ti budou líbit. Sice to sem nepatří,ale prodávám B Heritage 46 v modré barvě za kulantních 55t (2 měsíce staré) Uz sem chvilku lezu a koukam a ctu, ale zatim jsem nenasel nic co by mi osvetlilo me dilema. Fakt je, ze jsem se zameroval vyhradne na B. Z ostatnich znacek znam jen ty nejproflaklejsi jako je Omega, Rolex, Longines atd. ale Breitling mi proste libi nejvic. Tech Heritage jsem si vsiml, ale ty mne zrouna moc nerikaj. Promin.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 pokud bych ještě někdy kupoval B tak bych si vybral pouze toto: http://www.breitlingsource.com/watch_detai...ssional_29.html už se ale pokud vím neprodávají a nebo toto: http://www.breitlingsource.com/watch_detai...vitimer_81.html
M916 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Sorry. rorda a YPO ti řekli všechno, co mohli... ty nepotřebuješ poradit, máš jasno. Kup si, co potřebuje tvoje osbnost a tvoje srdce. Jsou to tvoje peníze a tvoje potřeba. Jseš zvyklej na kvarcky, podvedomě se ti vic zamlouvaj, tak si je kup. To je vše. A někdy si je otevři a podívej se dovnitř. A pak si kup třeba v bazaru primky za 500,- a mrkni se na strojek. A pokud ti to nic neřekne, je všechno vpořádku. A pokud by ti něco říkalo, že ty kolečka jsou úžasný, začni uvažovat o automatech... Hodně štěstí, za ty peníze, o kterých hovoříš, se dá koupit hodně hezký strojek... M916
rorda Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Otazka je siroka proto, protoze vim o hodinkach kulovy. Jen se mi proste libej. Nehodlam je sbirat. Mam jinyho kone. Nejvic ted vaham mezi Superocean Steelfish a Chrono Colt. Stopky na hodinkach nepouzivam, tak jsem uvazoval ze bych poridil obyc hodinky jen s datumem. Sice bych ocenil budik, ale to jak jsem zjistil je trosku problem. Jsem si vedom, ze se jedna o nejnizsi modely, ale libi se mi pro svoji jednoduchost a uprimne receno bych za ne vic jak 75tis dat nechtel.No, za ty peníze, co jsi uvedl, by sis mohl koupit oboje a nemusel bys vybírat ...
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Netvrdim ze tech 75tis musim utratit za kazdou cenu. Ted jsem znovu prohlizel katalog a cim dal tim vic se mi libej Steelfish a jako alternativa Avenger Seawolf. Jsem profesi strojar, tak asi preci jen pujdu do automatu.
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 pokud bych ještě někdy kupoval B tak bych si vybral pouze toto: http://www.breitlingsource.com/watch_detai...ssional_29.html už se ale pokud vím neprodávají a nebo toto: http://www.breitlingsource.com/watch_detai...vitimer_81.html No prave to je ono. Spousta rucicek je mi k nicemu. Stopky nepouzivam. Staci mi hodiny a datum. Kombinace si digitalkma me moc nebere. Vim ze pred lety mely B kombinovany model, ktery mne bral, ale ted nic.
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Jeste bych se zeptal, s kterym z prodejcu mate dobe zkusenosti? Poptal jsem jich par mailem, ale odpoved mi prisla jen s Ostravy a z Prahy od Dusaka. Ten je ale proti Ostrave vyrazne drazsi.
M916 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Jsem profesi strojar, tak asi preci jen pujdu do automatu.
rorda Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Záleží, jak chceš nakupovat, přečíst se toho tady dá dost ... Obecně je lepší si zajet pro hodinky do nejbližšího zahraničí, než je kupovat tady ...
M916 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Jeste bych se zeptal, s kterym z prodejcu mate dobe zkusenosti? Poptal jsem jich par mailem, ale odpoved mi prisla jen s Ostravy a z Prahy od Dusaka. Ten je ale proti Ostrave vyrazne drazsi. Neříkal jsi, že jezdíš po světě? Z Ostravy neznám, to musí říct jiní, Dušák je určitě dražší ne venku... Nestálo by to za to, podívat se i jinde?
mrazik Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Záleží, jak chceš nakupovat, přečíst se toho tady dá dost ... Obecně je lepší si zajet pro hodinky do nejbližšího zahraničí, než je kupovat tady ... Mam stejny dojem. Reakce mistnich obchodniku zatim vicemene nulova a hifi hracky si taky kupuju venku. Nastetsti mam pracovne akcni radius temer po cele Evrope. Dam tomu cas budu v klidu smlouvat.
Pekos Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 Mam stejny dojem. Reakce mistnich obchodniku zatim vicemene nulova a hifi hracky si taky kupuju venku. Nastetsti mam pracovne akcni radius temer po cele Evrope. Dam tomu cas budu v klidu smlouvat. Za 75 t si koupíš od Br skoro každý model, ale nesmíš trvat na nákupu v prodejně. Pokud Ti to nebude dělat problém, tak ušetříš nemalé peníze, které ti sníží prodělek, až je budeš chtít prodat. A to je pravděpodobné, protože se začneš o hodinky chtě nechtě víc zajímat, časem vše přehodnotíš a začneš toužit po jiných. Má zkušenost! A i když je prodávat nikdy nebudeš, tak prostě ušetříš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se