mareks Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 znalci a milovnici hodinek, včera jsem získal tyto dva exempláře. Zatím jsem se renovací starých kousků nezabýval, můžete mi poradit? rád bych věděl co je to vlastně za typy hodinek, mám jenom kusé informace. Primky by měly být někdy z roku 1972, poljoty cca 1980. Nejsou na nich žádné popisky ani čísla, kromě jednoho na zadní straně poljotů 527462. Primky mají i svou malou historii, dostal je můj skoro tchan, když se vrátil z vojny, ale asi po 2 letech přestal nosit hodinky. Poljoty patřili dědečkovi mé partnerky, dostal je, když odcházel do důchodu v roce 1980 +- 2 roky. Oboje hodinky chodi, poljoty se zpožďují cca o 2 minuty denně. Rád bych je zrenovoval,máte rady jak na to? kam s nimi atd? díky
Foundryman Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Jak tak koukám, stačí vyměnit sklíčka a patrně vyčistit strojky. Provede za pár stovek každý slušný hodinář.
Návštěvník tolja Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Primky jsou kalibr 68, Poljoty by mohly být kalibr 2616 s automatickým nátahem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se