JaVo1 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Zdravím znalce kapesních hodinek, potřeboval bych poradit - včera odpoledne jsem jako každý den natáhnul kapesní hodinky (viz. obr.). Asi po dvou hodinách jsem zjistil, že stojí. Zkusil jsem je zda jsou natažené, ale korunka se volně protáčí a v hodinkách cvaká (cvrčí). Díval jsem se dovnitř - obě velká kola se volně otáčí a cvaká západka. Může mi někdo poradit, kde je problém ? Případně kdo by uměl opravit. Jsem z Chomutova. Když tak SZ. Díky. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 To bude prasklé pero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Ahoj, také si myslím, že je to prasklé péro. Navštiv hodináře, myslím že by péro neměl být za takový problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Hodinky už zase šlapou jak mají. Opravili mi je u Provazníka. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Up. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Hodinky už zase šlapou jak mají. Opravili mi je u Provazníka. 20171104_092204 (1).jpg Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem.Up. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Up. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Prosím o smazání mých předchozích 3 příspěvků. Nějak jsem se do toho zamotal. Díky. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se