Vit Odesláno 10. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) V 8. 11. 2022 v 6:55, DarylVanHorne napsal: Žádné TAGy nemám, ale že je Heuer přirovnáván k other shitty swiss me nějak zvedá ze židle (myslím bod c. 2) Rozšířit Je to třeba brát s rezervou, celé je to psáno jako mírná nadsázka. ------------------------------------------------------------- Jako milovníkovi DJC mi při pohledu na tento hotel srdce zaplesalo Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem Vit
DarylVanHorne Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 V 10. 11. 2022 v 10:07, Vit napsal: Jako milovníkovi DJC mi při pohledu na tento hotel srdce zaplesalo Rozšířit A to moje při pohledu na ty pěkné fotky IWC
Vit Odesláno 11. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 V 10. 11. 2022 v 16:06, DarylVanHorne napsal: A to moje při pohledu na ty pěkné fotky IWC Rozšířit Děkuju. ------------------------ Schloss Solitude
Vit Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Ručky jsou lomené v podélném směru:
Vit Odesláno 21. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2023 Kaktusové aktivity pod dozorem našeho kocoura, který mi to stopoval.
Murphy97 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 tohle jsou fakt pekne, takove "dospele", hodinky
StanoBare Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Odesláno 3. října 2023 Inženýri patria do veľkej trojky Geralda Gentu, ale je zaujímavé, že on sám, ak už teda tá trojka naj modelov sa takto prezentovala, on sám ich tam neradil. Namiesto IWC tam radil Seikové Credor Locomotive. Takisto je zaujímavé, že Ingenieur sa po Gentovej zmene nepredávali tak dobre ako Royal Oak. Pritom obsahovali asi všetky prvky Gentovej tvorby, čo boli vtedy v móde = integrovaný ťah, štruktúrovaný plastický ciferník. Možno tým, že ich vtedy zväčšil na 40mm (preto Jumbo)... Osobne sa mi najviac páči výsledok redizajnu modelu, ktorý má práve Vít. Ponechali tie Gentovské prvky, ale sú modernejšie, živšie. Vrstvenná vonkajšia luneta, redukcia štruktúrovaného ciferníka a číslice 12. a 6. hodiny, tomu veľmi pomohli. Neviem teraz presne, že odkedy je tento model na trhu, ale v tejto podobe je najkrajší.
Vit Odesláno 3. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2023 V 2. 10. 2023 v 9:49, Murphy97 napsal: tohle jsou fakt pekne, takove "dospele", hodinky Rozšířit Díky. V 3. 10. 2023 v 0:05, StanoBare napsal: Inženýri patria do veľkej trojky Geralda Gentu, ale je zaujímavé, že on sám, ak už teda tá trojka naj modelov sa takto prezentovala, on sám ich tam neradil. Namiesto IWC tam radil Seikové Credor Locomotive. Takisto je zaujímavé, že Ingenieur sa po Gentovej zmene nepredávali tak dobre ako Royal Oak. Pritom obsahovali asi všetky prvky Gentovej tvorby, čo boli vtedy v móde = integrovaný ťah, štruktúrovaný plastický ciferník. Možno tým, že ich vtedy zväčšil na 40mm (preto Jumbo)... Osobne sa mi najviac páči výsledok redizajnu modelu, ktorý má práve Vít. Ponechali tie Gentovské prvky, ale sú modernejšie, živšie. Vrstvenná vonkajšia luneta, redukcia štruktúrovaného ciferníka a číslice 12. a 6. hodiny, tomu veľmi pomohli. Neviem teraz presne, že odkedy je tento model na trhu, ale v tejto podobe je najkrajší. Rozšířit Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se