nikdo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) V 9. 8. 2011 v 20:48, 'Karlos' napsal: Je tam tohle: To sem z toho jelen .Takže i když bez značení,tak švýcary.Potěšující zjištění.To je tak když jsem spoléhal na práci slovního vyhledávače na těch stránkách. Shrnutí tedy po důkladném projetí textu je takové -švýcarský výrobce s názvem firmy : Natalis Watch SA / Joseph Muller & Cie. Sídlo Fy.:La Chaux-de-Fonds, Schweiz. Používané ochranné slovní názvy : Eversall , Fregatt , Into , J.M. & Co. , JM Co , Joseph Muller , Natalis , Relium . Díky Karlosovi za vodítko a pomoc edit:odkaz Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem nikdo
Rodkopf Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 tady jsou dva článečky, ale taky tam o nich moc není: Německá wiki Další něm. server
nikdo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 V 10. 8. 2011 v 9:09, 'Rodkopf' napsal: tady jsou dva článečky, ale taky tam o nich moc není: Německá wiki Další něm. server Jo bylo to docela zajímavé,co se týče značení a nebo absence značek armádních hodinek.Osobně jsem měl asi tři exempláře (HELMA,STOWA,BOVET) co byly značena na dýnkách D před S/N a H za ním.Jedny bez značení na dýnku měly na ciferníku K.M. ,podle totožných na ebay to měl být model pro Kriegsmarine..... Ty na obrázku jsem loni střelil ani nevim už za kolik.....
Rodkopf Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) tak snad něco, neumím moc neměcky, takže to přelouskej, každopádně máš docela cenný kousek Natalis je tam i o historii používání těch hodinek, aspoň se mám na čem doučovat Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem Rodkopf
Zemic Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Dnes se mi povedly tyto letecké hodinky Natalis. Jsou v suprovém stavu s originálním páskem:) jen nevím jestli je tam originální korunka?
VintageLover Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 V 18. 8. 2012 v 18:34, Zemic napsal: Nikdo neví? Řekl bych, že ne... Ale nic si z toho nedělej, mám letecké Roamer, které mají podobnou korunku jako máš ty.. už od pohledu se mi tam prostě nelíbí KLIK KLIK2
Petr_P Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 (upraveno) V 18. 8. 2012 v 18:53, VintageLover napsal: ... KLIK2 Tenhle tvůj odkaz je naprosto super! Google totiž hledá i příbuzná slova. A z Natalis si udělal Natalia (Siwiec): A zbytek si najděte sami. Upraveno 18. srpna 2012 uživatelem Petr_P
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se