steel Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 udelejte aukci pro cleny chronomagu - schvalne na kolik si je ceni :-)
Lukáš Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Kamil napsal: Lukáši psal jsem ti mail, ozvi se prosím, ať s tím pohneme. Kamile, mě žádný nedorazil FYI: Tento týden se koná schůzka s panem Gruntem, což je jednatel společnosti Konpo, která má na starosti pořádání + reklamní kampaň připravované předvánoční akce, kde se budou hodinky dražit.
cigi Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Tak tohle má bejt ten mediální virvál, co po něm voláme?? Kamile, proboha, máš je dobře otajený, uschovaný, pojištěný, přivezla je k tobě ochranka? Pohleďte, co mediálně vytěžili z toho kusu uschlý hlíny, co při pohledu z určitého úhlu může moravanům připomínat ženskou!!
Návštěvník Kamil Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Lukasi poslal jsem ti dalsi mail, jestli nedorazil, ozvi se mi ty.
Prokop Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 A hele, máme prvního zájemce o aukci a nikdo si toho nevšiml.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 PRIM napsal: A hele, máme prvního zájemce o aukci a nikdo si toho nevšiml. Ale všiml: Skeleton napsal: Dam 20 Frantisku Palackych Jenže musí stejně počkat do 12. prosince na dražbu.
Prokop Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Byla tu ale myšlenka předaukce, která by pomohla stanovit vyvolávací cenu a odhadnout vývoj přihazování. Tak jsem to aspoň pochopil.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 PRIM napsal: Byla tu ale myšlenka předaukce, která by pomohla stanovit vyvolávací cenu a odhadnout vývoj přihazování. Tak jsem to aspoň pochopil. Já zas měl dojem, že jsme se shodli na vyvolávací ceně 1 Kč. Pokud tam bude kdokoliv z nás přítomen, přihodí do těch dvaceti tisíc bez problémů také. A pak už to bude na těch, kteří je budou opravdu chtít. A taky na nás všech, jak se nám podaří celou akci zviditelnit.
Prokop Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Zkusím se s nimi o tom ještě poradit a dám vědět. Ono by také nebylo dobré naznačovat, že to cenu nemá. A navíc, mohlo by to trvat věčnost, než by se to celé dostalo na zajímavou cifru.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 PRIM napsal: Zkusím se s nimi o tom ještě poradit a dám vědět. Ono by také nebylo dobré naznačovat, že to cenu nemá. A navíc, mohlo by to trvat věčnost, než by se to celé dostalo na zajímavou cifru. Je vidět, že na Aukru nebo Ebay moc nenakupujete. Většinou se cena začínající na koruně, euru nebo dolaru vyšplhá mnohem výš, než když je nasazená vyšší počáteční. A dlouho to trvat taky nebude. Já přihodím okamžitě na deset až dvacet tisíc a pak už to půjde rychle.
Prokop Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Přiznám se, že jsem se nikdy žádné dražby, natož na internetu, nezúčastnil. Nechám si poradit.
atomik Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 PRIM napsal: Zkusím se s nimi o tom ještě poradit a dám vědět. Ono by také nebylo dobré naznačovat, že to cenu nemá. A navíc, mohlo by to trvat věčnost, než by se to celé dostalo na zajímavou cifru. No pokud je tohle problém, řeší se to ustanovením, kterému se říká "minimální příhoz". Ovšem při těhle dobročinných aukcích ve společnosti se podle mne ten, kdo přihodí kačku ztrapní takže s tím problém nebývá....:-)
atomik Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 PRIM napsal: Byla tu ale myšlenka předaukce, která by pomohla stanovit vyvolávací cenu a odhadnout vývoj přihazování. Tak jsem to aspoň pochopil. Předaukce nemá smysl, podle mne. Není to naostro a pod "tlakem" prostředí. Výsledky budou zavádějící, všem "předskokanům" to bude šumák, kolik přihodí.
cigi Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 off topic - pánové - viděli jste tu krásnou korunku na těch posledních soliterech? Pojďte prima přesvědčit, ať nám taky nějakou navrhne jako doplněk, vždyť já už mám slezlou kůži na ukazováčku.
cigi Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 off topic - pánové - viděli jste tu krásnou korunku na těch posledních soliterech? Pojďte prima přesvědčit, ať nám taky nějakou navrhne jako doplněk, vždyť já už mám slezlou kůži na ukazováčku.
Lukáš Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 cigi napsal: off topic - pánové - viděli jste tu krásnou korunku na těch posledních soliterech? Pojďte prima přesvědčit, ať nám taky nějakou navrhne jako doplněk, vždyť já už mám slezlou kůži na ukazováčku. Po menším laborování a najité vlastní technice jsem schopem je natáhnout, bohužel opravdu korunka s automatů na manuálu je nevhodná. Přinejmenším ji vyměnit u těch co půjdou do aukce a cigimu, protože přijde-li o prsty, nebude psát na Chronomag fórum
Prokop Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Uvidím, co se dá dělat, v úterý jedu do NMnM a zkusím to nadhodit do diskuze s kolegy.
Lukáš Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Kamile poslal jsem mail. Prim: Jak dopadla schůzka, pokud se konala?
Prokop Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Konala se a byla myslím moc fajn. Domluvili jsme se na dalším postupu a také další schůzce, na které by nám měli předložit konkrétnější plán medializace dražby a její samotné provedení. Spolupráce tedy výborná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se