lolohh Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Jak, jak, řekni nám jak? "Náhradní" řešení, které se ukázalo jako lepší než původní myšlénka, bylo uskutečněno díky, YPOvi dobře známým, Fliegeruhrům, které nemají žádný z neduhů typu ořízlá čísla a světlý ciferník i ručky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Tak to je asi lepší volba Gratuluji
lolohh Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Tak to je asi lepší volba Gratuluji Taky si myslím Děkuju mockrát.
Conrad Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Má někdo z vážených přítomných členů Spitfiry,moc by mě zajímaly osobní zkušenosti díky.
SAS Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 "Náhradní" řešení, které se ukázalo jako lepší než původní myšlénka, bylo uskutečněno díky, YPOvi dobře známým, Fliegeruhrům, které nemají žádný z neduhů typu ořízlá čísla a světlý ciferník i ručky Skvělý kousek, za kolik se dají pořídit?
KGrob Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Můj hlas mají rozhodně ty Spitfiry, mají svůj charakter.....
lolohh Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Skvělý kousek, za kolik se dají pořídit? V Evropě od cca 2850 Euro, v ČR víc. Mimo Evropu nevím, pravděpodobně trochu míň.
Onisan Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Spitfiry mají v reálu nicmoc číselník... Mně se také líbili, ale na živo byly pro mně sklamáním,...
martascz Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Spitfiry mají v reálu nicmoc číselník... Mně se také líbili, ale na živo byly pro mně sklamáním,... Ja je zkoumal nazivo v Parizske a jsou moc pekne - i ciselnik se mi libil. cena s kozenym remenem byla tusim 102 tisic Kc. Premlouvam se ze si je koupim:-), jen premyslim kde...
Návštěvník YPO Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Ja je zkoumal nazivo v Parizske a jsou moc pekne - i ciselnik se mi libil. cena s kozenym remenem byla tusim 102 tisic Kc. Premlouvam se ze si je koupim:-), jen premyslim kde... no .... ještě to zvaž - 100t je docela dost na ukouslou desítku a ne moc přesvědčivý plastický číselník, kterým trpí celá řada IWC Spitfire ....
Conrad Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 (upraveno) no .... ještě to zvaž - 100t je docela dost na ukouslou desítku a ne moc přesvědčivý plastický číselník, kterým trpí celá řada IWC Spitfire .... Já bych byl také pro ně, ukouslé číslice má ředa modelů i jiných renomovaných firem,pokud to netluče do očí nevadí mi to a ten ciferník je skutečně trojrozměrný ,a je svým zpusobem jedinečný, když by jsi u modelu pilot smazal nápis iwc tak bys nevěděl o jaké pilotky se jedná,všechny jsou si podobné jako vejce vejci,tohle je něco jiného a pokud to nechceš nosit jen ke kožené bundě myslím, že jako společenské hodinky se bílý rhodiovaný ciferník více užije ale to je subjektivní Upraveno 15. května 2008 uživatelem Conrad
Pedroso Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Jaký je průměr? Případně nějaký vlastník? Zajímalo by mě jak jsou těžké, jestli na celodenní nošení atd atd
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Jaký je průměr? Případně nějaký vlastník? Zajímalo by mě jak jsou těžké, jestli na celodenní nošení atd atd technická data se dozvíš na webu IWC a ruka Ti z nich neupadne = nosí se naprosto v pohodě
Conrad Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 (upraveno) technická data se dozvíš na webu IWC a ruka Ti z nich neupadne = nosí se naprosto v pohodě Kup jak tele-přiznávám že v Dubaji A kdyby jsi se Ypo chtěl podívat na pořádné hodinky přijď i pivko zaplatím Upraveno 8. června 2008 uživatelem Conrad
Návštěvník YPO Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Kup jak tele-přiznávám že v Dubaji A kdyby jsi se Ypo chtěl podívat nas pořádé hodinky přijď i pivko zaplatím ale no tak .......
Conrad Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 ale no tak ....... Promin,kolik jich ucvakneš tolik jich zaplatím nebuďme trioškaři
Onisan Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Tak to je příležitost udělat slet leteckých hodinek... nebo ne?
Conrad Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Tak to je příležitost udělat slet leteckých hodinek... nebo ne? A promazat vrtule
Conrad Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Kdo maže ten přece jede Tady je máš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se