rorda Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Kurňa, to je informace a nabídka k tomu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Kurňa, to je informace a nabídka k tomu ... No, že by se usmálo štěstí? A to mi v Shaffhausenu nabídli celé 3 procenta dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OS1 Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Alessio, za 2 mesice odletam do Dubaje na stalo (resp. na nekolik let) a budu priblizne co 2 mesice letat do CR. Jakmile se v meste neomezenych moznosti (Rusko nechme stranou) rozkoukam, urcite dam na chronomag nejake info a mohl bych i nejake Uhren dotahnout - je to na dohode (bez zalohy samozrejme, aby me nekdo nechtel podezirat, ze jsem nejaky podvodnik). Jinak IWC mam take vyhlednute (uz jsem to psal v jinem vlakne), takze jejich nakup v Dubaji vyzkousim zahy, jeste tak behem listopadu ci prosince. Az budes v Dubaji, dej vedet a zalozime tu lokalni komunitu chronomagu a srazy budem poradat tady... ;-) Jinak pokud bys potreboval jakekoliv info, nevahej pisnout PM... Jsem tu sice teprve pul roku, ale lecos se mi uz podarilo vyzjistit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Az budes v Dubaji, dej vedet a zalozime tu lokalni komunitu chronomagu a srazy budem poradat tady... ;-) Jinak pokud bys potreboval jakekoliv info, nevahej pisnout PM... Jsem tu sice teprve pul roku, ale lecos se mi uz podarilo vyzjistit... A mě pošlou "na montáže" leda do Nice, Jerezu nebo trapné Paříže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OS1 Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 A mě pošlou "na montáže" leda do Nice, Jerezu nebo trapné Paříže. Alessio, musis holt zatlacit na firmu, at zacnou delat nejaky business v Middle East... Je tady development jako hrom; jdes na pauzu v poledne, pred sebou mas jeden jerab... jdes na to samy misto vecer, a uz tam stoji dva... ;-) A co se hodinek tyce, je tu neskutecnej vyber a ceny ani netreba komentovat... Na eBay sice sezenes levnejc, ale tady to mas za cenu jen o trosku vyssi od kamennyho prodejce s kompletni zarukou a servisem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Alessio, musis holt zatlacit na firmu, at zacnou delat nejaky business v Middle East... Je tady development jako hrom; jdes na pauzu v poledne, pred sebou mas jeden jerab... jdes na to samy misto vecer, a uz tam stoji dva... ;-) A co se hodinek tyce, je tu neskutecnej vyber a ceny ani netreba komentovat... Na eBay sice sezenes levnejc, ale tady to mas za cenu jen o trosku vyssi od kamennyho prodejce s kompletni zarukou a servisem... Už jsem to vedení naťuknul, bohužel vzhledem ke směru zaměstnání by to bylo jen na nějaký veletrh nebo jednu akci. Letenka bude stát taky dobrých...tipuji...20 tisíc minimálně, tak leda, že by nás tam někdo z branže pozval. Ale ne, to oni radši udělají žranici v evropě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Už jsem to vedení naťuknul, bohužel vzhledem ke směru zaměstnání by to bylo jen na nějaký veletrh nebo jednu akci. Letenka bude stát taky dobrých...tipuji...20 tisíc minimálně, tak leda, že by nás tam někdo z branže pozval. Ale ne, to oni radši udělají žranici v evropě Letenka neni tak draha. Leta do Dubaje dokonci i jeden lowcost z Prahy - Smartwings. Jinak treba vcasne koupena letenka od Austrian Airlines stoji 12,5t Kc se vsemi poplatky. Vzhledem k tomu, ze na hodinkach usetris i desitky tisic, je to supr vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 (upraveno) Odhodlal se zde někdo kromě mě někdo na tenhle model nebo jsem rara avis? I kdyby ne nevadí, maximální spokojenost Upraveno 18. září 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2008 Odhodlal se zde někdo kromě mě někdo na tenhle model nebo jsem rara avis? I kdyby ne nevadí, maximální spokojenost Netěš se, pořídím brášku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se