Kristian.nov Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 To vypadá docela povedeně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Jsou super, jen škoda,že namísto titanu nedali ocelové pouzdro
LovecK Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Doplnim cenu,v retailu 134.100,-
Návštěvník dabelM Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Jsem zvědavej jak budou působit naživo.
Kristian.nov Odesláno 9. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Jsou super, jen škoda,že namísto titanu nedali ocelové pouzdroTitan? Tak to tak nějak popírají sami sebe...A vlastně už mě tahle heritage móda u všech značek unavuje. Zvlášť když se nedělá poctivě, promyšleně a s citem...
Jarett Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Titanové pouzdro povedené, celkově na mě působí tím správným military lookem, jsou to takový EDC hodinky, líbí se mi ... jen Sellita SW300 je za tuhle cenu myslím trochu málo ...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Titan a vintage luminescence. Proc? Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se