Venceremos1 Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Ahojte vospolok.Vyzijem vlákno, lebo sú tu fotky modelu ktorý je podobný mojmu.... čo som si poriadil....Ide mi o to, či nejde o fajk, nakoľk som len amatér :-) Pridávam fotky, inak, mám k nim kožené púzdro a manuál/vyzerá dosť prepracovane... nenašiel som ich na stránkach Zeno...
Venceremos1 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Dnes mi prišli dvoje nové hodinky, Zeno a Steinhard, čo poviete na Zeno so zafírom, fungel nové z predajne, manuálny náťah?
McStinger Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Na Zeno nič, ale Steinhard - Die Hard by nebol zlý slogan
Venceremos1 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 to D mi tam uletelo :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Steinhart :-)
farkyostrava Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 nevim proc je tady kolem zeno tak ticho, za me ty zena jsou o tridu vys nez steiny a gratuluji k super combu :-)
Venceremos1 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 jedny sú práve v ponuke na fóre v "prodám"
Chronomaniak Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Jedny hezčí než druhý.. jsou pěkný...ZENO swiss made, Steinhart made in Germany.. .dvě špičkové značky na pilotky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se