tedwine Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 (upraveno) Jaem napsal: ano, nezverejnuj, este nema nove hodinky doma a co ked to ten hodinar cita samozrejme, aj takto sa to da brať, povedz uprimne, po prečítaní mojich príspevkov, myslíš že sa moj postoj nejako zmení, ked budem mať tie nové? Upraveno 27. února 2008 uživatelem tedwine
Jaem Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 tedwine napsal: samozrejme, aj takto sa to da brať, povedz uprimne, po prečítaní mojich príspevkov, myslíš že sa moj postoj nejako zmení, ked budem mať tie nové? Uprimne? Uprimne si myslim, ze zbytocne robis okolky, kedze si ochotny zverejnit identitu predajcu, ale len sukromne. Nemyslim, ze by si ho poskodil, vzhladom na to, ako sa zachoval. Ano, spravil chybu neautorizovanym zasahom, a treba dufat, ze sa poucil. A ak nie, tak si zasluzi zakaznikov stratit...
tedwine Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Jaem napsal: Uprimne? Uprimne si myslim, ze zbytocne robis okolky, kedze si ochotny zverejnit identitu predajcu, ale len sukromne. Nemyslim, ze by si ho poskodil, vzhladom na to, ako sa zachoval. Ano, spravil chybu neautorizovanym zasahom, a treba dufat, ze sa poucil. A ak nie, tak si zasluzi zakaznikov stratit... som ochotny zverejnit identitu predajcu, ale len sukromne, tak ako si napisal, a to aj okamzite bez ohladu na to ci je moja vec vybavena alebo nie, len tolko som chcel povedat k tvojmu prispevku. myslim si ze predajca si to aspon zasluzi aby cela vec bola dopodrobna vysvetlena s nalezitymi emociami co je mozne iba pri osobnom rozhovore. urcite to nechcem robit tu vo velkom, keby som chcel, spravim to hned na zaciatku. tu by to mohlo vyzniet ako ohovaranie, pretoze citatelia by si uchovali v pameti iba meno firmi v kontexte s problemom,. na vyriesenie by sa rychlo zabudlo.. trochu nefer nie?
tedwine Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 teraz pozeram, ved seriove cislo je vlastne vidiet na fotkách čo som sem postol
Jeremy Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 tedwine napsal: Tak, bol som v predajni ukazal som im problem s chronometrom,... Vraj ono ten chronometer moze sekat pokial to nie je dostatocne natiahnute... Jen pro přesnost: chronometr není totéž co chronograf.
tedwine Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Jeremy napsal: Jen pro přesnost: chronometr není totéž co chronograf. jasne, malo to byť samozrejme chronograf, diky za upoz.. sorry som este len newbie, aj ked poctom prispevkov som sa prehupol do skupiny advanced members.. inak zakladam dalsi topic, trochu ma suvislost aj s tymto, pozrite..
RadekB Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Jerryl napsal: Nedivil bych se tomu ani u nás, však jsem byli jeden stát. I když u nás je spíš zvykem se zákazníkem, který již zaplatil pořádně vyběhnut, protože na druhý hodinky už stejně nemá, takže už není perspektivní Přidám mojí zkušenost s panem hodinářem z Opletalovy ulice v Praze. Chodíval jsem tudy do školy a obdivoval jsem vždy krásný kousky v jeho výloze. Jak jsem tam chodil často, tak jsem k tomu hodinářství pojal svým způsobem kamarádský vztah. Bohužel jsem se jednou odvážil vstoupit dovnitř, že si jako popovídáme o hodinkách. Je pravda, že v té době jsem byl o pár let mladší a peněz jsem moc neměl. Podle toho se i hodinář zachoval něco ve stylu, ať neotravuju. Dnes tudy chodím občas také, ale už se tolik nezastavuji a vím, že pokud budu někdy nakupovat v Čechách, tak tam to nebude. V zahraničí jsem se s takovým přístupem nesetkal a naopak jsem byl překvapen, jak se ke mě hezky chovali i když jsem byl jen v tričku a šortkách. U nás se s člověkem bez obleku prakticky nebaví. Jo šaty dělaj člověka Naprostý souhlas, například v Brně v Olympii mně dámy na prodejně ještě ani jednou nepozdravily (!?!), ale jak se po mně v prodejně objeví někdo v obleku, tak je to pro ně jiná situace. Tohle rozdělování nesnáším. Je plno "kravaťáků", kteří nemají ani průměrnou mzdu v ČR. Já u nich nekoupím nikdy nic, zhnusil se mi ten obchod dostatečně. Nechodím po městě jako nějaký šupák, myslím normál. Odpovědět na pozdrav beru jako samozřejmost v lidské společnosti. To ani nepíšu o tom, jak se obě prodavačky tvářily na mé otázky. Přitom pro bohatého klienta by se přetrhly.
tedwine Odesláno 3. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2008 RadekB napsal: Naprostý souhlas, například v Brně v Olympii mně dámy na prodejně ještě ani jednou nepozdravily (!?!), ale jak se po mně v prodejně objeví někdo v obleku, tak je to pro ně jiná situace. Tohle rozdělování nesnáším. Je plno "kravaťáků", kteří nemají ani průměrnou mzdu v ČR. Já u nich nekoupím nikdy nic, zhnusil se mi ten obchod dostatečně. Nechodím po městě jako nějaký šupák, myslím normál. Odpovědět na pozdrav beru jako samozřejmost v lidské společnosti. To ani nepíšu o tom, jak se obě prodavačky tvářily na mé otázky. Přitom pro bohatého klienta by se přetrhly. například v Brně v Olympii mně dámy na prodejně ještě ani jednou nepozdravily (!?!),.. su to chuderky,majuce komplex z toho, ze by si obycajne obleceny clovek mohol kupit hodinky o ktorych oni mozu iba snivat... nejako by som tom neriesil
Slavek Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Ja bych si v Cechach (potazmo na slovensku) takove hodinky nikdy nekoupil. Nehodlam platit 20tis vypalne a cumet na blbe xychty znudenych prodavacek. Vice viz muj prispevek o nakupu v emiratech.
tedwine Odesláno 11. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Slavek napsal: Ja bych si v Cechach (potazmo na slovensku) takove hodinky nikdy nekoupil. Nehodlam platit 20tis vypalne a cumet na blbe xychty znudenych prodavacek. Vice viz muj prispevek o nakupu v emiratech. pekny rozdiel v cene.. inak tam, kde som kupoval hodinky ja ziadna predavacka nebola a znudeny clovek uz vobec nie dalsia vec je, ze v pripade poruchy u nas na slovensku by som ich mal sice v ramci zaruky opravene, no v mojom konkretnom pripade mi ich aj vymenia za nove a to by nespravili keby som ich kupil v inom state si myslim.. ale ako vravis ta cena je hodna rozmyslania..
tedwine Odesláno 19. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Páni, priatelia, záležitosť už je vyriešená, mám nové taqi , trošku iná farebná kombinácia, ked bude trochu času, porobím nejaké foto.
Stano74 Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 tedwine napsal: Páni, priatelia, záležitosť už je vyriešená, mám nové taqi , trošku iná farebná kombinácia, ked bude trochu času, porobím nejaké foto. slubene foto ??? :-)
tedwine Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Stano74 napsal: slubene foto ??? :-) ano , ospravedlnujem sa, čakal som na nejak vhodné svetelné podmienky, no počasie je také aké je a asi by som sa tento týžden nedočkal.. neviem, nejako sa mi nedarí spraviť normálnu fotku bez blesku, vždy je odraz svetla vstupujúceho z okien na sklíčku..ked to zase fotím niekde v prítmí, tak fotka je tak neuveritelne rozmazaná, že hodinky vyzerajú ako okrúhly keks.. teraz pocitujem absenciu AR upravy skla... takže idem spraviť posledné pokusy a hned to hodím hore..
rorda Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Věř mi, že ani antireflex nepomůže, abys udělal "normální" fotky ... Zkus postupovat podle rad v tomhle vlákně ...
tedwine Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 ospravedlnujem sa za kvalitu snímok, viac som zo seba/foťáku nevymačkal..
tedwine Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 rorda napsal: Věř mi, že ani antireflex nepomůže, abys udělal "normální" fotky ... Zkus postupovat podle rad v tomhle vlákně ... ďakujem, pozrem sa na to.
Stano74 Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 S tou cervenou sekundovkou mi pripadaju zaujimavejsie...Tak gratulujem a snad vydrzia dlhsie ako tie prve :-) .Mimochodom,nove TAG Heuer Grand Carrera uz niekto videl? Bol som sa na ne pozriet v Auparku /BA/,ale tam este nie su a pochybujem,ze niekde v BA sa daju vidiet.
Blekota Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 kua ze by v sherone mali takyto pristup?!?!?!?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se