Londoner Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Zdravim na dalnem vychode Po porizeni chronografu DSOTM jsem si rikal ze mam vystarano na hodne dlouho. Nosim je skoro denne a jsou porad skvely, ale cim dal vic jsem si uvedomoval ze na ten skvelej pruhled na strojek jsem se uz par mesicu ani nekouknul a naopak mi chybi pohled na velkou ladne plujici vterinovku. Nechci mit mnoho hodinek, tak mam zavazek mit jen 2 kousky (nepocitam 3 co uz mam, ale nenosim z ruznych duvodu)....no uvidime. Vedel jsem ze chci potapky a ze chci SD - jo na chvilku jsem premyslel I o jinych, ale ten SD mi neda spat, ten pohyb je neskutecnej. No a po zbeznym pruzkumu je ten vyber vlastne desne jednoduchej titan/ocel novy/stary SD divery Nejak v lednu jsem tu psal, ze kdyz si koupim potapky tak to budou 031cky, po vyzkouseni na zivo jsou to tedy 229 - tu zlatou jsem tam nezkousnul a novej cifr se mi libi vic. Ty hodinky jsou neskutecne vymakany, ty DSOTM byly vedle nich takovy chudobky az mi jich bylo lito. Prohlidnul jsem si I ikonicky snowflaky a ten cifr je naaaadhernej, ale na tenhle typ hodinek jsem jeste nedozral asi - nic mi to nerika. Fotky budou ve stredu, ponevadz si je jdu zitra vyzvednout jen jsem Vas chtel navnadit .... a samo se pochlubit
instant Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 no na tych starych bolo toho zlateho napisu viac, tak to podla mna posobilo viac vyvazene. na tych novych je to taka trochu bieda - mali byt zlatou asi vsetky napisy. ale to uz tak chodi, ked sa rebranduje a pozmenuje - robia sa kompromisy. kazdopadne dobra volba.
Londoner Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Jo ty starsi byly vyvazenejsi, ale I tak tam tu zlatou moc nemusim. Navic se mi I vic libi vaha tech ocelovejch, je to dobrej kontrast ke keramickejm omegam na remenu. aspon jsem usetril
instant Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 ono to vekom pride.. to zlato
Londoner Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 jo je to mozny....do duchodu daleko
Londoner Odesláno 30. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Vyzvednuti hodinek se zkomplikovalo, tak snad v pondeli...
Londoner Odesláno 5. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Tak po tom co jsem chtel podporit domaci trh a prodejce nedodrzel slibene jsem se musel nakoupit v US. Vcera divery konecne dorazily a dnes jsem se v praci konecne kochal, zkratil si tah a cumel donekonecna na tu ladnou vterinovku
Londoner Odesláno 5. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Neslo ? jak vis za kolik?
Londoner Odesláno 5. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) A sakra Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem Londoner
eloga Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 On vie všetko. Veď hej. To je jasný a je to správně.Tady už to tak funguje, co říkají nebo analyzují tito tři guru, tak to platí a není třeba pochyb.Primky - Manta a Financ.Neprimky - Financ.Seiko - Instant.A Seikem to končí .... ***
Dantechno Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Hezké to máš taky bych nějaký chtěl... Sent from my iPhone using Tapatalk
instant Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Chlapci bol tam smajl, ved sa trochu uvolnite predsa
Londoner Odesláno 5. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Ved jasne, ja jsem tak uvolneny ze dneska uz nic neudelam
Londoner Odesláno 9. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Po par dnech noseni jsem z nich nadsenej.
Londoner Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Snih v Anglii moc casto nemame
Londoner Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Jen tak zkusmo jsem meril tyden presnost a jeden den byla odchylka +4.5s , hodinky lezely pres noc pod monitorem - muze to byt tim? Jinak ostatni dny odchylka nemeritelna - merim pres app kde rucne mackam. Celkem za tyden (mimo ten jeden den) +1s. Jsem ve stavu zamilovanosti takze zadny negativa na nich nevidim, jen pozitiva a zivotni jistoty
sashator Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Hele sleduj to a uvidíš- mně snowflaky dělali při nonstop nošení asi 2sec/měsíc, divery teď dělají tak 1sec/týden...každopádně při 4,5sec za den byl někde asi problém
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se