spiderer Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Tak jsem si dneska na poste prevzal cerne Samuraie a taky My First Clock, ktery jsem u Kuby na chronoshopu pribalil do objednavky No vzhledem k tomu, ze to je pro deti tak jsem si myslel ze to behem peti minut budu mut slozeny a nakonec me to potrapilo skoro na trictvrte hodiny Musel jsem totiz jeste doladit komplikaci ctvrthodinovyho odbijeni ktery neodbijelo ve ctvrt ale v 35 50 05 a 20 tak jsem je musel cely od piky davat do kupy znova Tak by me zajimalo kdo z vas doma MFC ma, za jak dlouho se je podarilo uspesne slozit vam Takze zaciname: spiderer - 0:45
Cubert Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Tak jsem si dneska na poste prevzal cerne Samuraie a taky My First Clock, ktery jsem u Kuby na chronoshopu pribalil do objednavky No vzhledem k tomu, ze to je pro deti tak jsem si myslel ze to behem peti minut budu mut slozeny a nakonec me to potrapilo skoro na trictvrte hodiny Musel jsem totiz jeste doladit komplikaci ctvrthodinovyho odbijeni ktery neodbijelo ve ctvrt ale v 35 50 05 a 20 tak jsem je musel cely od piky davat do kupy znova Tak by me zajimalo kdo z vas doma MFC ma, za jak dlouho se je podarilo uspesne slozit vam Takze zaciname: spiderer - 0:45 Taky tak nějak kolem půl až třičtvrtě hodinky. Není to tak lehké, jak se zdá
Dlabka Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Třikrát poskládané, nejdřív 20m pak 15, pak něco přes 10 minut a stále nejdou a nejdou Že já se do toho vůbec pouštěl..........
spiderer Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Třikrát poskládané, nejdřív 20m pak 15, pak něco přes 10 minut a stále nejdou a nejdou Že já se do toho vůbec pouštěl.......... Zkousej dal, to urcite das do kupy aby to fungovalo I kdyz tak easy jak jsem cekal to rozhodne nebylo
Dlabka Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 5 pokus a funguje Pokaždé vše stejně, ale až teď se kyvadlo rozeběhlo. Bylo potřeba jen trochu násilí
Cyril Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Já vůbec (neměl jsem na to jako čas) , ale dcera společně se ženou asi 15 minut. Dělaly to dle návodu. Teď je to rozdělaný v krabici a jak budu mít někdy čas, vrhnu se na to a podám report.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se