Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dneska na poste prevzal cerne Samuraie a taky My First Clock, ktery jsem u Kuby na chronoshopu pribalil do objednavky ;) No vzhledem k tomu, ze to je pro deti tak jsem si myslel ze to behem peti minut budu mut slozeny a nakonec me to potrapilo skoro na trictvrte hodiny :crying_anim02: Musel jsem totiz jeste doladit komplikaci ctvrthodinovyho odbijeni ktery neodbijelo ve ctvrt ale v 35 50 05 a 20 tak jsem je musel cely od piky davat do kupy znova ;)

Tak by me zajimalo kdo z vas doma MFC ma, za jak dlouho se je podarilo uspesne slozit vam ;) Takze zaciname:

spiderer - 0:45

Odesláno
Tak jsem si dneska na poste prevzal cerne Samuraie a taky My First Clock, ktery jsem u Kuby na chronoshopu pribalil do objednavky ;) No vzhledem k tomu, ze to je pro deti tak jsem si myslel ze to behem peti minut budu mut slozeny a nakonec me to potrapilo skoro na trictvrte hodiny :crying_anim02: Musel jsem totiz jeste doladit komplikaci ctvrthodinovyho odbijeni ktery neodbijelo ve ctvrt ale v 35 50 05 a 20 tak jsem je musel cely od piky davat do kupy znova ;)

Tak by me zajimalo kdo z vas doma MFC ma, za jak dlouho se je podarilo uspesne slozit vam ;) Takze zaciname:

spiderer - 0:45

Taky tak nějak kolem půl až třičtvrtě hodinky. Není to tak lehké, jak se zdá :)

Odesláno
Třikrát poskládané, nejdřív 20m pak 15, pak něco přes 10 minut a stále nejdou a nejdou :suicide_anim:

Že já se do toho vůbec pouštěl..........

Zkousej dal, to urcite das do kupy aby to fungovalo ;) I kdyz tak easy jak jsem cekal to rozhodne nebylo ;)

• Po letech...
Odesláno

Já vůbec (neměl jsem na to jako čas) :crying_anim02:, ale dcera společně se ženou asi 15 minut. Dělaly to dle návodu. Teď je to rozdělaný v krabici a jak budu mít někdy čas, vrhnu se na to a podám report.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...