Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

to mi připomnělo můj starej výtvor :

http://forum.chronom...01305494993.jpg

taky dobrý,já jsem šel dle předlohy,nebyl to můj nápad,vidím že jsi použil celkem ,,gut" zapínání,to mně nenapadlo,použil jsem jenom co dům dal

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě malinko poladit a nemá to chybu. Co ten suchý zip ? Udrží to ?

edit: na tohle bude super ten shell cordovan :smile_anim: Ale ta cena. Jinak až se to dotáhne do dokonalosti, bude to lepší než nato strap. :smile_anim:

co ma trochu odradza od suchaca je estetika. ked usijem takyto remen, je to v podstate len na jeden obvod ruky. okrem toho som nikdy nemal rad ked sa mi suchac zadrbal od kadejakeho prachu atd.. :)

edit: nato remene som si v poslednej dobe dost oblubil. nosim ich vsade, na vsetkom a vzdy :goof:

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři

Ještě malinko poladit a nemá to chybu. Co ten suchý zip ? Udrží to ?

edit: na tohle bude super ten shell cordovan :smile_anim: Ale ta cena. Jinak až se to dotáhne do dokonalosti, bude to lepší než nato strap. :smile_anim:

pořád pracuji na zabarvení,ta světlá se mi nelíbí,ten zyp to zvládá v pohodě,snad Janko zas pustí nějaký pásek,jen nevím jestli bude 25mm a brutální délka 30cm

Odkaz ke komentáři

Janko-ten sucháč můžeš povolit i utáhnout,s tou estetikou máš trochu pravdu,na prvníc třech fotkách to je celkem dobré,ale na te poslední se mi to taky moc nezamlouvá

post-19068-013357500 1341852657.jpg

post-19068-014583400 1341852667.jpg

post-19068-099120600 1341852676.jpg

post-19068-060062000 1341852685.jpg

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...