jankoxxx Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 dik, v poslednej dobe dost ficim na NATO remenoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Janko,mně zase poslední dobou hromadí zakázky na vintage pam řemeny,ale už dochází materiál jeden včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Janko,mně zase poslední dobou hromadí zakázky na vintage pam řemeny,ale už dochází materiál jeden včerejší nieco s tym bude treba urobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 jeden vintage ZULU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 pokus,skura na sucháči ,ale je to sakra pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 to sa podarilo ja na taketo nieco zbieram odvahu uz poriadne dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 je to jenom prototyp na hovězině,nechtěl jsem mrhat lepším materiálem,aj železo jsem si vyrobil sám , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 ozaj, uz dorazil ten cifer. zajtra ho poslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 to mi připomnělo můj starej výtvor : http://forum.chronomag.cz/uploads/post-13975-095338700%201305494993.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 (upraveno) to mi připomnělo můj starej výtvor : http://forum.chronom...01305494993.jpg taky dobrý,já jsem šel dle předlohy,nebyl to můj nápad,vidím že jsi použil celkem ,,gut" zapínání,to mně nenapadlo,použil jsem jenom co dům dal Upraveno 9. července 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Ještě malinko poladit a nemá to chybu. Co ten suchý zip ? Udrží to ? edit: na tohle bude super ten shell cordovan Ale ta cena. Jinak až se to dotáhne do dokonalosti, bude to lepší než nato strap. co ma trochu odradza od suchaca je estetika. ked usijem takyto remen, je to v podstate len na jeden obvod ruky. okrem toho som nikdy nemal rad ked sa mi suchac zadrbal od kadejakeho prachu atd.. edit: nato remene som si v poslednej dobe dost oblubil. nosim ich vsade, na vsetkom a vzdy Upraveno 9. července 2012 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Ještě malinko poladit a nemá to chybu. Co ten suchý zip ? Udrží to ? edit: na tohle bude super ten shell cordovan Ale ta cena. Jinak až se to dotáhne do dokonalosti, bude to lepší než nato strap. pořád pracuji na zabarvení,ta světlá se mi nelíbí,ten zyp to zvládá v pohodě,snad Janko zas pustí nějaký pásek,jen nevím jestli bude 25mm a brutální délka 30cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Janko-ten sucháč můžeš povolit i utáhnout,s tou estetikou máš trochu pravdu,na prvníc třech fotkách to je celkem dobré,ale na te poslední se mi to taky moc nezamlouvá Upraveno 9. července 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 to viem, ale nepretrca to tam potom prilis? co sa tyka shell cordovanu, momentalne trochu este mam, ale to uz je viac menej vo vyrobe. dalsiu kozu budem objednavat bud tento mesiac alebo zaciatkom dalsieho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Dnes pokus číslo 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Môj prvý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 můj dnešní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 můj dnešní nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 můj dnešní pterodaktyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se