Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Má někdo nějakou aktuální zkušenost s přeleštěním tahu, příp. i pouzdra rolexek?!?

Tento týden jsem byl u Bechyněho a odkázali mě na Dušáka, že jim prý do září nefunguje dílna.

Já jsem svoji poslední akvizici SeaDweller reinkarnoval houbičkou a ubrousky od Kubsona do takové podoby, že lepší jsou jen nové :) Jinak bych to vždy nechal na chvíle, kdy si hodinky zaslouží (nebo samy řeknou) o pravidelný servis. To znamená, že jednou za pár let máš skoro nové hodinky :)

Odesláno

No, nic proti samodomo, ale preferuji osvědčeného hodináře a o tom bych chtěl slyšet ...

Takže než Dušáka tak spíše Carollinum?!? Kdo tady dává nejčastěji leštit rolexky, že by Cyber?!? ;)

Odesláno

No, nic proti samodomo, ale preferuji osvědčeného hodináře a o tom bych chtěl slyšet ...

Takže než Dušáka tak spíše Carollinum?!? Kdo tady dává nejčastěji leštit rolexky, že by Cyber?!? ;)

Na to ti asi odpoví sám :D ale když jsem s ním naposledy mluvil, tak mi kladl na srdce, abych Rolex nijak neleštil, každý šrám je součástí tvého životníhu příběhu ... :)

Odesláno

Leštit jen v servisu jednou za deset let, když už to jinak nejde. Jinak k tomuhle jsem taky musel dospět. Do té doby mě šrámy a ťukance štvaly. Teď mě už štvou jiný věci. A na některý šrámy jsem dokonce pyšnej. :)

Odesláno

Jinak u Dušáka Ti Rolex nepřeleští, u Bechyněho až do podzimu taky ne, takže zbývá Carollinum, ale osobně bych se na to vykašlal. Jsou to vyhozený peníze, pokud chce člověk hodinky nosit, a ne je mít v trezoru v bance.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...