bob.zizka Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Zdravim vás pánové a dámy. Nevím o někom kdo by byl schopen a ochoten udělat mi mé Doxa Sub 5000 - Service? Proč? Proto, že sem debil! Vzal jsem za lunetu v protisměru a ulítaly všechny packy aretace. No a když už by je měl někdo v parádě, tak rovnou udělat servis strojku a přetěsnit. Rakušák od něhož jsem je koupil neměl o servisu tušení a byl druhý mäßigen. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk
bob.zizka Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Dá se z ťapiny nějak upravit příspěvek? Mám T9 v němčině a když nedávám pozor tak to je hnus velebnosti. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk
LovecK Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 zastoupení pro ČR má FAST: fastcr.cz , takže ND tam, jinak venitř je eta, tak každej šikovnej hodinář.
bob.zizka Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 zastoupení pro ČR má FAST: fastcr.cz , takže ND tam, jinak venitř je eta, tak každej šikovnej hodinář.Po Fa. Fast jsem chtěl jestli umí objednat tah nebo jenon dílky tahu a vůbec to nenašli v katalogu, tak nevim. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se