Přejít na obsah

Planet Ocean Pyeongchang LE

petik16

Doporučené příspěvky

Tak a je vonku ďalšia limitka pre zimnú olympiádu, a to v počte kusov 2018... Ten kaučuk im podľa mňa naozaj sedí! Inak parametre sú klasické takže ich tu ani vypisovať nebudem, prečítať si o nich spolu s cenovkou môžete tu: https://www.wdl.sk/omega-olympic-collection-522-32-44-21-03-001/#!params

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a je vonku ďalšia limitka pre zimnú olympiádu, a to v počte kusov 2018... Ten kaučuk im podľa mňa naozaj sedí! Inak parametre sú klasické takže ich tu ani vypisovať nebudem, prečítať si o nich spolu s cenovkou môžete tu: https://www.wdl.sk/omega-olympic-collection-522-32-44-21-03-001/#!params

Ta limitka je venku asi rok.

Parametry jsou klasické, hej, tak na co třeba vypisovat, že ano. Nevím jestli ti teda přijde úplně

"klasický" ten nápis [ZrO2] na ciferníku? Nebo červená guma na lunetě mezi 12 a 3? Taky klasika? :blink: 

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

sú na fóre?? hľadal som, nenašiel, ak sú, tak sorry že som ti zobral minútu z tvojho života.. a parametre nie sú dizajn :D veď ten je predsa jasný, že musí byť iný ako na ostatných modeloch..  :eek: 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

sú na fóre?? hľadal som, nenašiel, ak sú, tak sorry že som ti zobral minútu z tvojho života.. a parametre nie sú dizajn :D veď ten je predsa jasný, že musí byť iný ako na ostatných modeloch..  :eek:

Mám jednu všetečnou otázku - jaká je prosím hmotnost hodinek s kaučukovým páskem ? Velice se mi líbí, avšak na ruce snesu maximálně cca do 130 g i s páskem (mám na obou rukou rozřezané žíly po dialýze) a těžší hodinky vydržím nosit asi tak 4 až 6 hodin a pak mě začnou bolet žíly a musím hodinky sundat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...