Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte někdo zkušenost s www.hodinkar.cz? Recenze na Heurece jakž takž, ale stránky nepůsobí úplně důvěryhodně :)

Odesláno

v listopadu 2017 jsem tam kupoval pilotky Seiko SNK809 za dvojku a trochu jsem na ně čekal:) (asi tejden), ale zabalení a doručení za 1

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

kupoval jsem tam nakonec jedny levnější hodinky, a OK. Cena tak na 50% oficiální a dodání cca 2 týdny (méně, než deklarovali).

Odesláno

Ja jsem tam kupoval jedny Orienty. U me naopak doba doruceni byla trosku delsi, nez puvodne avizovali, ale zase cenove vychazely dokonce levneji nez pri nakupu z Asie. Myslim si, ze toho skladem moc nemaji a proste kdyz u nich udela zakaznik objednavku, tak to teprve objednavaji u dodavatele. Ceny nemaji spatne, pokud na to clovek nespecha, tak proc ne.

• po měsících...
Odesláno

Na Hodinkar.sk jsem si chtěl objednat hodinky za necelé dva tsíce Kč. Nešlo to z webu objednat. Volal jsem tam a řekli mi, že to mám pro česko objednat na Hodinkar.cz. Tam to měli dražšší o cca 400 Kč, než na slovenské verzi. Volal jsem jim zpátky do Bratislavy, že to maj dražší a kočka na to, že maj v česku vyšší náklady. Hodinky jsem koupil jinde. Za týden jsem zjistil, že i na Hodinkar.cz snížili cenu na stejnou úroveň jako na .sk

Joe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...