jenik77 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Až budu velký kluk, jdu do těchto na tahu, s tím černým cifrem jsou prostě boží! https://www.ablogtowatch.com/patek-philippe-5960-1a-annual-calendar-chronograph-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Tenhle model mám moc rád, ale podle mýho mu ten tah spíš škodí. Pouzdro je dokonalý, ale koncovky tahu i samotnej styl náramku... no nevím. Kvalitní koženej řemen je u podobnejch hodinek nejvíc. Edit: Podobný pouzdro a pětiřadej efektní náramek mají třeba Vulcain Aviator, a tam si myslím to samý, na tahu se mi děsně nelíbí. Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 2. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 jo, souhlasím, typově jsou si s těmi Vulkány podobné, a ano, i na tom tahu mi to sedí a líbí.řemen super, o tom žádná. tah je nejvíc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Njn, psal jsem to samo jen za sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Tiez som z nich nadšený, len mam problém s tým, ze ich vnímam ako športové hodinky a majú vodotesnost 30m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Njn, šest děr z boku pouzdra, tři na každý straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se