Dokusan Odesláno 6. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Chtěl jsem je pustit, ale tohle mě nahlodalo si je nechat. Na CW fóru jsem si s tím vojákem příjemně popovidal a ty hodinky pro mě nyní mají přidanou hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Super , ja som ich už tretí deň nedal dole z ruky a stále ma viac a viac fascinujú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Tak jim udělej "chlubící" vlákno, až mi přijdou, připojím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 S tymi tahmi ste ma nepotesili. Ale snad sa daco naskytne. Ako Dokusan zistil, tak hodinky boli vyrobene v roku 2012. Takze maju 5-6 rokov. Nepotrebuje strojcek servis? Budu fungovať správne? Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 No vony stejně pokud jsou to military watch, tak je nato jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tak jim udělej "chlubící" vlákno, až mi přijdou, připojím seNie som moc dobrý spisovateľ a dosť mizerný fotograf, takže "chlubení" radšej prenechám odvážnejším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tak sem hod nějaký fotky... Zítra je doplnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tak len dve mobilovky z dnešnej prechádzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Paráda a ještě jednou gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Díky moc Mäm ale pocit, že na ťahu by vyzerali ešte lepšie. Musím merčiť výpredaje, možno sa tam niečo objaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Někdo tady má Wardy v prodeji, zkus se jej zeptat, jestli to ten tah neproda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak pár prvních fotek mobilem.Jsem příjemně překvapený velikostí a relativně příjemnou výškou hodinek.Korunka je dost subtilní, ale pracuje se sní dobře.Nato jsem sundal a mám je na olive cordura strapu (jediný 22mm, který jsem našel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Pekne hodinky z buducnosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Cestou z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Lumi Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ještě jedna, jsem spokojený. Ač už jsem je měl téměř prodané, nejspíš si je nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak gratulujem, myslím že s nimi budeš veľmi spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 S tymi tahmi ste ma nepotesili. Ale snad sa daco naskytne. Ako Dokusan zistil, tak hodinky boli vyrobene v roku 2012. Takze maju 5-6 rokov. Nepotrebuje strojcek servis? Budu fungovať správne? Sent via IPoACTak první měření přesnosti )24 hodin), průměr +1,5 s/den....moje nejspíš servis potřebovat. Musím to zaklepat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Good! Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 http://www.thewatchreviewsite.co.uk/chris-ward-c11-auto-vintage-hands-on-watch-review/ Tak to vypadá na další přírustek a asi mi definitivně hráblo. Navíc C11 mají lug to lug přes 50mm takže mi asi budou i velký....ale prostě jsem měl pocit, že je chci (navíc za tu cenu) https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/half-price/c11-msl-automatic-839137 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se