Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je o vkusu...... ;) Knížky od Lukjaněnka mám,ale zatím hledám odvahu je načít....bojím se,abych po hlídkách(které jsou gut) nebyl zklamanej.

Knihy Krve dej......určitě se budeš bavit.Postupně sice kvalita jde dolů,ale.....ve srovnání s ostatníma je to více než slušný průměr.

Odesláno
PepaSFI: prvním Pragoconem myslíš ten na základce v Bílé ul. (vedle stavárny)? Tak ten jsem spoluorganizoval. Největší návštěvnost měly vždycky projekce manga, staršího Jacksona atd. A pár killer přednášek.

Taky jsem hrál hodně her (Dr.D., Ad&D, Cyberpunk, Magic), už to ale tak 10 let nesleduju. O to víc mě překvapilo, když kámoš nedávno na svatbě dostal blistr magiců.

já už nevím v jaký to bylo ulici tuším někde v Dejvicích ale manga tenkrát ještě moc nebyla. My jsme dělali scifi risk- podle té televizní soutěže. Pak večer nebyl nic moc program tak jsme šli hledat nějakou hospodu, pár lidí se přidalo a nakonec nás šlo asi čtrnáct. Celý ten con byl hrozná divočina, od odjezdu přes cestu až po strašnou anabázi s ubytováním kdy jsme objeli asi půl Prahy. Taky jsme tenkrát vymysleli výživné nápoje Sněžnou slepotu a Fernoládu.

• po měsíci...
Odesláno

A co říkáte na V.Šlechtu??Mne teď velmi potěšilo nové vydávání cyklu Krvavé Pohraničí.......bomba.

A co ta Petra Neomillnerová???Už jste ji někdo "ochutnal"?????

Odesláno
A co říkáte na V.Šlechtu??Mne teď velmi potěšilo nové vydávání cyklu Krvavé Pohraničí.......bomba.

Vyzkousim. Ja ted ctu knihy krve od barkera a je to vazne krvak :)

Odesláno

jj, šlechta je dobrý. přivítal bych pokračování sci-fi části "výrobního spektra" :whistle:

neomillnerovou čte žena, takže máme doma vše (skutečně pravdu - i to nefantasy) a něco jsem již početl. Kvalitu bych viděl na velmi dobře čtivý průměr, čím novější kniha, tím lépe řemeslně zvládnuta, ale ztrácí i to málo originality, co neomillnerová měla.

Odesláno (upraveno)
ale ztrácí i to málo originality, co neomillnerová měla.

To nedokážu,zatím,posoudit,všechno jsem nečetl.....ale je fakt,že to docela "seká"....jak na výrobním pásu.

4Utrejch -jj...ale přijde mi,že čím vyšší číslo Knihy Krve,tím to upadá.......

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno (upraveno)
To nedokážu,zatím,posoudit,všechno jsem nečetl.....ale je fakt,že to docela "seká"....jak na výrobním pásu.

no, já nečetl jenom ten minibook, jinak vše až po psí zimu... osobně se mi to čte dobře, ale není to ten typ knihy, který člověk tak jednou za tři roky přečte znova, protože jej skvěle pobaví znova... (jako sapkáč, nebo žamboch, šlechta...) nicméně ženě vyhovuje, že je věnován prostor popisu oblečení, líčení apod., takže to pro ni je lepší čtení než např. zmiňovaný mirek...

Upraveno uživatelem skik
Odesláno
nicméně ženě vyhovuje, že je věnován prostor popisu oblečení, líčení apod., takže to pro ni je lepší čtení než např. zmiňovaný mirek...

:lol2::lol2::lol2: nejen....nejen......takhle,jaks to popsal,to vyznívá,jako čtení pro baby.Což bys jí křivdil....její příběhy o čarodějce,či zaklínačce jsou našlápnuté.......

Odesláno
:lol2::lol2::lol2: nejen....nejen......takhle,jaks to popsal,to vyznívá,jako čtení pro baby.Což bys jí křivdil....její příběhy o čarodějce,či zaklínačce jsou našlápnuté.......

jj, ale ono je to myšleno spíše pozitivně :) koneckonců jsem to všechno přečetl, což bych - v případě, že by to nestálo zato, rozhodně nedělal :gun_bandana:

Odesláno

Ji přímo ne, ale její knihy ano :)

Opakuje se, ale zatím mě to baví číst.

Ji ochutnat nechci, kdysi šéfovala serveru BDSM, takže si nejsem jist, zda bych odešel se zdravou kůži, pokud to není subinka (což si nemyslím) ;)

Odesláno
Ji přímo ne, ale její knihy ano :)

Opakuje se, ale zatím mě to baví číst.

Ji ochutnat nechci, kdysi šéfovala serveru BDSM, takže si nejsem jist, zda bych odešel se zdravou kůži, pokud to není subinka (což si nemyslím) ;)

Já myslel knihy...o jejím SM zaměření vím,nijak se tím netají a kdo četl knížky...ehm...ten ví......

Bičík vyzkoušej....štípe to fasa....... ;) :thumbsup_anim:

:lol2::lol2::lol2:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem zakoupil nového Koniáše,Vlka Samotáře......se těším,až se začtu.Jak znám Míru Žambocha,bude to super.....!!!!

Odesláno

přítelkyně s ní teď mluvila v Chotěboři na FF speciálu(já mám na krku ratolesti) a prej ji hlavně o tom baví psát a mluvit.....testovat na vlastní kůži až tak ne.......taková domina/teoretik....... ;)

Odesláno
Právě jsem dočetl Drsného spasitele (M.Žamboch). Super nářez!

DS se mi moc nelíbil,stejně jako Líheň.......ale Bakly a Koniáš,to je v mé Top10........

Odesláno (upraveno)
Tak kdo už jste přečetl nového Koniáše ? Já včera od 18 - 03 hod a je to celkem slušný :gun_bandana:

Já taky....objektivně.....Na ostří.....bylo lepší....Bez Milosti taky.....ale dobrý. A díky téhle knize již znám Koniášovo pravé jméno a původ(tedy,ne,že by to tam bylo napsané...ale pokud člověk Koniáše zná a dá si jedna a jedna dokupy...)..... :thumbsup_anim:

Odesláno
Já taky....objektivně.....Na ostří.....bylo lepší....Bez Milosti taky.....ale dobrý. A díky téhle knize již znám Koniášovo pravé jméno a původ(tedy,ne,že by to tam bylo napsané...ale pokud člověk Koniáše zná a dá si jedna a jedna dokupy...)..... :thumbsup_anim:

no, původ je zřejmý hned z první žambochovy povídky - až na dno - ale jestli jsi určil přesné jméno, tak to klobouk dolů :notworthy:

budu rád, pokud se podělíš jak o jméno, tak metodu :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...