Standis Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Ahoj, měl bych dotaz na sběratele hraček, pokud tu nějací jsou, mám už pár let uloženého tohoto méďu, je po otci, může být starý cca 70 let, je zachovalej, otáčí hlavou, rukama, nohama, nikde žádná díra, ani potrhanej, jen mu chybí jedno ouško, jen mě zajímá jestli může mít pro někoho nějakou cenu a jakou?, případně kde by se dal prodat? O Aukru vím, díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Standis
ricous Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 ... jen mě zajímá jestli může mít pro někoho nějakou cenu a jakou?Sorry, ale největší cenu by měl mít pro tebe, a to nevyčístlitelnou... Nechci flame, ale mám už to holt takhle nastavený.
Oliver333 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Souhlas mám to nastavené stejně - aby jsi si jednou kvůli tomu, že jsi to za pár peněz prodal nerval vlasy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se