Přejít na obsah

Prim Sport II - nerez - kalibr 96 automat - kovový tah - nov

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dnes jsem na ně narazil v jednom hodinářství. Cena: 2990,- Nechcete je někdo?

Odesláno

Tak kalibr 96 to určitě nebude, ten má 21 kamenů. V těchto hodinkách je kalibr 68.

Aha, teď mi došlo, že to není fotka předmětných hodinek. :)

Je možné postnout tu reálnou?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Není, to bych je musel koupit :)

To by ale nemuselo být od věci, už jsem si dlouho žádný Primky nekoupil :D

Odesláno

Kamile, ty jsi pašák, jestli se to potvrdí, tak jsi doufám prolomil onu psychologickou barieru, co jí pod vedením georga musíme obcházet (zatím nešla ani podlézt, ani přelézt) :)

Ale teď mě napadá - vždyť sporty s 96 existují, dokonce tady na foru je jejich primem potvrzená fotka!! Jen nejsou tak hezký, jako humberta a nevím, jestli mají soudek.

Odesláno

Asi je mají i na svetnakupu. Na můj dotaz k Prim Sport 399/3 72-399-268-00-3

napsali, že :"Hodinky jsou skladem. S pozdravem Svět Nákupu.cz Lenka Ledererová, info@svetnakupu.cz"

Jsou to Sportky s automatem? Dle jejich obrázku ano...

Odesláno
Kamile, ty jsi pašák, jestli se to potvrdí, tak jsi doufám prolomil onu psychologickou barieru, co jí pod vedením georga musíme obcházet (zatím nešla ani podlézt, ani přelézt) :)

Předem se omlouvám za totální nevědomost v oblasti - copak to tady přede mnou vy "černokněžníci" tajíte ?????? :rolleyes:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak pašák sice jsem, ale zase ne tak velkej :)

I když se hodináři do toho moc nechtělo, nakonec mi je otevřel a je v tom bohužel Miyota :(

Dokonce jsem pak mohl dostat slevu na dvaapůl tisíce, která mě už samozřejmě nezajímala.

Odesláno

Tedy na původní cenu, za kterou se měly před 4 lety prodávat.:)

Vždyť říkám, že sleva je převlečená přirážka, ze které je potom akorát tak vyrážka.:)

Odesláno

Takže jsou to stejné hodinky, jaké mají na svetnakupu (taktéž kovový tah za 2.400,-). Je to tak?

Odesláno

Konečně je ze mě odborník :D :D :D Poprvé jsem něco uhodl (kromě toho, kolik je na hodinkách hodin)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...