Dokusan Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Tak se pochlubím novým přírůstkem do mé Wardovic rodinky. Nějak se ke mě dostaly v bitvě zvané January Sale Event. Opět se jedna hodinky inspirované letectvím, tentokráte C11 ve verzi Vintage a PVD úpravě,poháněné pro Wardy tradiční Sellitou. Jsou celkem velké, ale čekal jsem to horší. Zpracování perfektní, antireflex opravdu parádní. Mám je první den, tak více zatím napsat nemůžu, ale jistě připojím více fotek a zkušenosti později. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 jsou moc pěkný, ty ostré tvary mají něco do sebe ale slušnej podtácek teda, v té černé barvě a s docela úzkou lunetou vypadají obrovsky
xcmaniax Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Ty jo, ani jsem nevěděl, že tohle dělají. Každopádně hodně zajímavá koupě, gratuluji. Na úplně první pohled mi to spíš připomíná Pamy:-)
Dokusan Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Maj 42 mm, ale vypadají velký...čekal jsem to opravdu ještě horší. Můj druhý přírůstek je naopak 38 mm, C8 Flyer MkI Automatic. Jsou parádní, jsou kupované tady na fóru a vůbec nechápu, že tady tak dlouho ležely.Nakonec mi jich bylo líto, tak jsem je vzal ") Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Dokusan
TomasX Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 C 11 zajimavý hodinky, takový přehledný, přesvědčivý.. i díky nepřehlédnutelným ručkám.Povedená je i verze s chronografem bez PVD.Gratuluju a užívej.
Dokusan Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Trošku si zvykam na absenci minutovych indexů. Na druhou stranu ta neviditelná vteřinovka je parádní.Ta chrono verze je parádní, ale ta je za víc jak dvojnásobek ceny a navíc těžce sehnatelna. Fajn je i titanová verze, ta tady na fóru tuším dokonce je. Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Dokusan
TomasX Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 JJ. Ta neviditelna vteřinovka pěkně kontrastuje těm výrazným ručkám .. a díky absenci min. indexů krásně vynikne její "viditelná" bílá koncovka.
Dokusan Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Nevím, jestli si na tu velikost zvyknu, sedí perfektně, ale aktuálně je střídám s C8, který maj 38 mm a je to nezvyk.Ještě k nim pořídím tah a uvidím co dál.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 jsou docela dlouhé teda, z té poslední fotky to vypadá, že ti už nožky docela odstávají od ruky absenci minutových indexů jsem ani nezaregistroval, to by mi asi vadilo hodněale jinak se mi moc líbí ty tvary pouzdra, to se fakt povedlo
Dokusan Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 No to je tím, že ten origo pásek je strašně tuhej a ještě nepovolil, jinak lug to lug je 53 mm což je dost, ale díky krátkým nožkám relativně sedí. Ten tvar pouzdra je prostě dělá většími.Mám pocit, že díky velikosti se u mě přiliš neohřejí, což je škoda. Typově mi tyto hodinky vyhovují.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se