drobek Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 New Milis napsal: Fotky nevidět!!!!! oris,opravdu sedí dokonale na ruce a je to kus stroje
bobika Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Jéé, to jsou pěkné hodinky, kup ty Orisky co postnul Snow. Jinak z těch Tvých tří spíše ty AP like.
New Milis Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2008 New Milis napsal: Fotky nevidět!!!!! To Snow: Tyjo, to jsou baga . Ale už jsem měl s 2824 ty Orsy a prodal jsem je - ta 2824 mě hrozně štve ve velikejch hodinkách, kdybych je nedejbože nějak rozdělal tak bych se z tý plastový redukce poblil. To Drobek: Takhle vyfocený dostávaj úplně jinej rozměr než na těch sterilních fotkách z webu. Vypadaj skvěle. Ale takovýdle hovada jsou tak akorát na tvoji pazouru, já bych asi vypadal jak blázen, mám pastelku 18cm... 47mm mám jedině Steinharty a v těch vypadám jak blázen...
New Milis Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2008 To Drobek: Hele, kolik vážej? Já tipuju, že i když jsou z titanu tak přes 200g...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Přestaň blbnout a jdi si zase lehnout! Když nový hodinky, tak ku..a pořádný. Zatím si kup třeba tohle, aby tě přešly roupy a počkej do Baselu, tam budeš mít inspirace víc než dost.
New Milis Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Kamil napsal: Přestaň blbnout a jdi si zase lehnout! Když nový hodinky, tak ku..a pořádný. Zatím si kup třeba tohle, aby tě přešly roupy a počkej do Baselu, tam budeš mít inspirace víc než dost. Ball! Dyť já nic nekupuju, furt.... Ale do Baselu se těším jak děcko.
golfik Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Drobku nádherný hodinky....Závidím Ti...Plánuji jejich pořízení.Za kolik si je pořídil...?Blazni na koscomu za nš chtěli 78 000 a nasel jsem je na http://www.prestige-uhrcenter.de/index.php...errenuhren.html za 2250 euro.Jsou suuuuupr
drobek Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 New Milis napsal: To Drobek: Hele, kolik vážej? Já tipuju, že i když jsou z titanu tak přes 200g... 47mm ,výška 19.3mm, sklo4.8mm, váha 180gramů, WATER RESISTANT1000M!!!!! Naprostá spokojenost sedí jak ulité,ohledně ceny jsem psal už na stránkách oris.Zatím naprostá spokojenost,mám i planet ocean big size a vypadají tak malince když je dám vedle sebe
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Aby jsi měl o čem přemýšlet až budeš ležet, Kobold Soarway Diver Tactical tentokrát s pořádnou ETOU 2892.
J.F. Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Pro ty co nosí hodinky na pravé ruce, mohou být knoflíky vlevo výhodou. Já sám levák, nosím hodinky na levé, a mít knoflíky pod rukávem je nesmysl. A ta datumka??? Divný.
drobek Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 J.F. napsal: Pro ty co nosí hodinky na pravé ruce, mohou být knoflíky vlevo výhodou. Já sám levák, nosím hodinky na levé, a mít knoflíky pod rukávem je nesmysl. A ta datumka??? Divný. někteří potápěči nosí hodinky na pravé ruce,zkus si domyslet proč a datumovka je divná proč,když to bereš z pohledu zprava?!Mimochodem jsem rozený,nepřeučený levák,přes zápěstí 27cm a jsem vcelku ready
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se