VeronikaEl Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Ahojte, co hovorite na tieto hodinky? Ten cifernik uz nezachranim vsak? Bohuzial som take kupila, nebolo to dobre vidiet v inzerate... na fotkach vyzerali dobre. Co s nimi? Inak su v peknom stave aj idu... maju vobec takto nejaku cenu? Som z nich dost nestastna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Z toho si nic nedělej, každému se občas něco nepovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Z toho si nic nedělej, každému se občas něco nepovede.Jasne, vsak to je pravda... len keby ma nestali cca 1150kc, tak ma to az tak netrapi:). Takze lepsie to uz nebude asi, len keby sa mi podari zohnat cifernik, vsak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Jsou to jen peníze, jen potištěné papírky.A hodinky bych koupil jiné. Nebo žádné. Lepší je chvíli počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Ja jsem uplny zacatecnik, ale pokud bych je mel ja - podle stavu pouzdra bych se treba pokusil sehnat jiny cifernik - uz jsem ho parkrat videl v nejake aukci i na bazaru. Nebo sehnat jiny omlaceny kus s peknym cifernike a ze dvou slozit jedny pekne, ale jsou to dalsi penize... to je jasne. Skoda, ze i rucky jsou ?jete?. I kdyz ted jsem zvetsil fotku a ono ani to pouzdro neni asi moc pekne...to uz pak jen si ponechat kvuli strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 To VeronikaEL: Pouceni pro priste. Myslim, ze si tim kazdy musi projit. Kdyz fotky pusobi neostrym dojmem, nebo nejsou detailni, tak to vetsinou neni omyl, ale umysl neco zakryt. I kazde misto, kde muzes koupit sebou nese jinou miru rizika a zaruky kvalitniho zbozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Jajha, mate pravdu vsetci. Poucenie do buducna to je riadne:). Vsak mozno zozeniem cifernik... to by som videla ako najlepsiu moznost. Zatial pockam a snad sa dockam, raz bude nejaky schopny v ponuke. A tie rucky.. Inac to puzdro vyzera dobre, to ta fotka- asi to kazi ta sedacka, na ktorej som to fotila:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Necekej, napis si poptavku zde v prislusne sekci. Nedivil bych se, kdyby ho zde mel nejaky clen a nabidl ti ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 To je pravda, já takto sehnal krásný číselník na prim sport 1 i s ručkama. Nebo ti někdo nabídne celé hodinky v hezkém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Myslela som, ze ako zaciatocnik na take poptavky nemam opravnenie, ale uz vidim, ze to ide. tak idem veru skusit. Vdaka za povzbudenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Omezeni jsou pro prodej, ne pro koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Omezeni jsou pro prodej, ne pro koupi.Uz som si vsimla dakujem. Uz som aj zadala dopyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Černé cifry jsou často poškozené a není to vidět na fotkách (otisk prstu a tak)... Takových už jsem koupil spoustu, takže chápu situaci Kontaktoval bych pana Hovorku - tady na fóru Accutron. Občas člověka zachrání.A jinak doporučuji si před koupí prolézt jeho antik: https://www.antik-hovorka.cz/ Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem radep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Černé cifry jsou často poškozené a není to vidět na fotkách (otisk prstu a tak)... Takových už jsem koupil spoustu, takže chápu situaci Kontaktoval bych pana Hovorku - tady na fóru Accutron. Občas člověka zachrání.A jinak doporučuji si před koupí prolézt jeho antik: https://www.antik-hovorka.cz/Vdaka za radu. Nastastie sa mi to uz podarilo vyriesit. na druhy pokus sa mi ich podarilo vratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silvio Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Vdaka za radu. Nastastie sa mi to uz podarilo vyriesit. na druhy pokus sa mi ich podarilo vratit Takýchto nepríjemných situácií si podľa mňa ešte "užiješ" . Týmto si prešiel každý zberateľ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Takýchto nepríjemných situácií si podľa mňa ešte "užiješ" . Týmto si prešiel každý zberateľ. Tak sa mam na co tesit :DCasom si, hovoris, zvyknem... a budem to brat jakby nic;)Vsak uz som hodinky vratila, tak som teraz spokojna:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se