jarolsa Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Ahojte.Podarilo sa mi ziskať tieto staršie chronografi Breitling ročnik okolo roku 1940,kaliber Venus 170 v perfektnom stave ako sa hovori šlapu ako Omegy.No chcelo bi to urobiť niečo s puzdrom,možete mi poradiť či je možnosť renovacie puzdra.Diky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 (upraveno) Co by jsi řekl tomuhle. Mělo by pasovat. Pokud by jsi potřeboval zjistit přesnější rozměry tak mám jedno doma. Upraveno 6. března 2008 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 No zda sa že to bude asi večšie,tie moje maju priemer 34 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 No zda sa že to bude asi večšie,tie moje maju priemer 34 mm. Škoda, 38mm bez korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Ahojte.Podarilo sa mi ziskať tieto staršie chronografi Breitling ročnik okolo roku 1940,kaliber Venus 170 v perfektnom stave ako sa hovori šlapu ako Omegy.No chcelo bi to urobiť niečo s puzdrom,možete mi poradiť či je možnosť renovacie puzdra.Diky za radu. Nechcem ti kazit radost, ale ak toto povazujes za perfektny stav, tak hodinky v tomto stave prestanem hadzat do....."oddelenia na suciastky" a pozyvam ta na nakup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Nechcem ti kazit radost, ale ak toto povazujes za perfektny stav, tak hodinky v tomto stave prestanem hadzat do....."oddelenia na suciastky" a pozyvam ta na nakup... Nejak si to zle pochopil mal som na mysli perfektny a funkčny stav strojceka.Preto by som rad zohnal schopnejšie puzdro popripade cifernik ak to ma podľa Vas znalejšich vyznam.Na sučiastky bz ich bolo asi škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Já bych pouzdro neměnil za jiné (ne Breitlingové). Nebylo by lepší tohle vyleštit a pozlatit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 9. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Já bych pouzdro neměnil za jiné (ne Breitlingové). Nebylo by lepší tohle vyleštit a pozlatit? Dik za radu.Tak som to skusil a tu je priebežni vysledok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Dik za radu.Tak som to skusil a tu je priebežni vysledok. Mno, možná jsem divnej, ale mě se to líbí takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 Dik za radu.Tak som to skusil a tu je priebežni vysledok. Vypadaji sqele! :-) Moooc by se mi libily..... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 To pouzdro je z čeho? Měl jsem pocit, že mosaz a pochromované, Oo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 12. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 Hm,to som si myslel aj ja, ale mosadz to asi nebude snaď nejaka zliatina niklu alebo čo.Keď sa tak pozeram na to foto,nejak som pozabudol na tie čudliky,nuž čo bude znovu rozborka a zborka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se