Přejít na obsah

viki

Členové_50
  • Příspěvky

    84
  • Registrace

  • Přítomen

viki's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Víte jak pozná workoholik že je víkend?<br />.<br />.<br />.<br />Od rána je v práci sám...<br /><br /><br /><br /><br />Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. viki

    BAUME & MERCIER

    Ano, je prastaré. Hodinky stále mám a za chvíli se objeví v jiné naší milované/proklínané části fóra... ;-)<br /><br /><br />Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Hmmmm. Vzhledem k tomu, že inklinuju filozofií spíše poněkud na východ a místo trojice preferuju dualitu jin/jang, zenovou jednoduchost a tak podobne, tak mám základní dvojici: Oblekovky: IWC Portofino (ocel, bílé)Všechno ostatní: Rlx Sub, no dateObčas, když je nálada, tak nějaký vintage kousek k jeans. A velmi vyjímečně UN.
  4. Síla médií: Slunečný den v ostravské ZOO. Najednou malý cikán spadl do ohrady s medvědy. Přihlížející mladý muž ho vytáhl. Média informovala takto: MF Dnes: ZOO Ostrava. Z důvodu neopatrnosti spadl pětiletý Dežko Č. do ohrady s medvědy. Kolemjdoucí mladík z Ostravy pohotově zareagoval a chlapce vytáhl. BLESK: ZOO Ostrava. Superodvážný hrdina z Ostravy z masivním nasazením života vytáhl romského chlapce ze spárů rozběsněných krvelačných šelem! Třinecký Hutník: ZOO Ostrava. Ožraly Ostravak ukradl medvědum snidani.
  5. Tohle muzu podepsat! Moje Suby za prvniho pul roku noseni poznali dva, slovy 2, lidi. Z nich jeden byl fanda do hodinek... A to je v podstate prima! Clovek se potesi a vi, co ostatni ne...
  6. :D Uzasna ptakovina! Asi pujdu do ARMY modelu!
  7. viki

    Vingage Rolex pro ženu...

    Moooc pekne! Ale ta moja nutne potrebuje cerny nebo prinejhorsim tmave sedy cifernik. Slo mi hlavne o to jestli jsou tak stare hodinky opravdu na denni noseni. A mam z vas takovy pocit, ze jako jo.
  8. viki

    Vingage Rolex pro ženu...

    :-) Jasne! A kdyz se ji nebudou libit, tak je muzu nosit ja, ze? ;-) Ale vazne, on je problem, ze se ji nelibi kyklop... Coz teda me taky moc ne, ale jako chlap su holt schopnej kompromisu.
  9. ... myslíte, že je to dobrý nápad? Ve smyslu toho, že když to budou stroje ze šedesátých let, že se budou dát běžně, každodenně nosit? Ještě by připadala v úvahu konverze akrylu na safír.... Díky za názory.
  10. Tady o tom neco je: http://jamesbondwatchesblog.com/tag/carte-blanche/
  11. Toz chlapi udelejme kompromis: Omegy jsou masovka v Cesku a Rolady vsude jinde v kulturnim svete. ;-)
×
×
  • Vytvořit...