Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ze by modul Casio...?

ne, je.ka fejkowa... :angry:  Jednou jsem to na zkoušku koupil za pár korun, ovšem po dvou dnech a 20 minutách náskoku oproti DCF77 šel tento zázrak z domu. Ale ten tah byl dobrý, ten jsem si sundal...

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ne, je.ka fejkowa... :angry:  Jednou jsem to na zkoušku koupil za pár korun, ovšem po dvou dnech a 20 minutách náskoku oproti DCF77 šel tento zázrak z domu. Ale ten tah byl dobrý, ten jsem si sundal...

aha, dík

tohle tedy bude to same:

Odesláno

To nevím, ale soudě již podle rozložení displeje a markantnich odchylek proti originálu to asi nebude nic moc

Odesláno (upraveno)

Skmei su smejdy vsetko

Cili v nadsazce receno "vietnamska trznice" :) Nastesti cilova skupina zakazniku je uz jinde nez v ČR (pevne doufam...).

Upraveno uživatelem Ibe
Odesláno

Cili v nadsazce receno "vietnamska trznice" :) Nastesti cilova skupina zakazniku je uz jinde nez v ČR (pevne doufam...).

Vietnamská tržnice je s kvalitou oproti SKMEI ještě o třídu výše. 

Odesláno (upraveno)

Vietnamská tržnice je s kvalitou oproti SKMEI ještě o třídu výše.

To ale myslis taky jako nadsazku? :)

Upraveno uživatelem Ibe
  • po měsících...
Odesláno

Zde ani nevím, jestli se jedná o fejk nebo Casiotron GS-14 pod jinou značkou. Ale Kurfürst byla solidnější značka, tak to sem spíš patří. Nebo že by to byl padělek i samotných Kurfürst? :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Po roku...
Odesláno

Casitron pod jménem Prisma:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Pridam jedny

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno

A vies,ze mas pravdu.Teraz som sa lepsie zahladel a detailne porovnal a je to ine.Podoba tam je,ale len podoba.Idem pozret co je na dinku

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...