spiderer Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Ja mam chvili ocelove Samurauje a cekal jsem ze to bude poradnej kus zeleza kterej bude lamat ruce ale opak je pravdou, jsou to rozumne stredne velky hodinky, ktery mi vahove pripadaji az mozna podmerecny, nijak tezky nejsou, spis na to na obrazcich vypadaji, ale nosi se dobre a pohodlne
Peta-Biker Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Mohu potvrdit slova od spiderera: Přimlouvám se taky za ocelové Samuraie, ať už bílé nebo černé
Well Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Měl jsem ocelové bílé a teď mám titanové modré. Ocelové jsou hodně težšký a ne že ne. Hůř už jsou na tom jenom málokteré hodinky. Titanové jsou váhově tak akorát. Vlasové škrábance jsou víc vidět na ocelových.
CzechJoker Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Vlasové škrábance jsou víc vidět na ocelových. Mám pocit, že Safi někde psal o tom, že konkrétně u Seika je ten titan tvrdší, než ocel. Takže možná tady je to vyjímka potvrzující pravidlo. Mě by se víc líbila ocel, i když v titanu mají Samuraje tuším i modrý ciferník.
Peta-Biker Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 (upraveno) Myslím, že kdo měl někdy ocelové Samuraie, neměnil by za titan, pokud mu vyloženě nevadí vyšší váha, číselník u titanu není tak krásně zpracován a není tam ten " jemný " rastr, co dodává ocelovým Samuraikám správný šmrnc Pokud hodinky do 5000Kč, které by měl být odolné, stylové, zároveň jemné a decentní, přesto vzbuzující od lidí úžas, jedině Samuraie - bílé nebo černé ! Upraveno 16. března 2008 uživatelem Peta-Biker
Ezoun Odesláno 16. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2008 stále váhám... nikdy jsem tak veliký hodinky neměl na fotce se mi ty ocelový líběj víc ale třeba je to jenom tou fotkou na druhou stranu ta váha no...
Peta-Biker Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Opravdu, jak psal už YPO, budeš se divit jen první den, ale potom si tak zvykneš, že Ti ani nepřijde, že je máš !!! Jestli chceš , pošlu Ti nějaké fotky, mám oboje na kůži, kdyžtak pisni SZ .
Návštěvník Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Buď v pohodě Nosím hodinky 38-40 mm diametr a vždycky to bylo v klidu. Pak jsem si koupil Seiko Monster a zbytek hodinek mi najednou připadá krapet malej, takže jako kompromis jsu do Samuraie. Nejsou to velký hodinky a pokud nemáš opravdu hodně hubené ruce, neměl bys mít problém.
spiderer Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Ja jak jsem psal jsem uz po nasazenmi na ruku koukal jestli nekde neco nechybi protoze mi prisly lehoucky, predtim jsem dlouho nosil bondovky a rozdil vahy mi prijde minimalni Velikosti jsem se bal, protoze na obrazcich pusobi opravdu robusne ale nekde ve fotogalerii jsem daval par fotek i na ruce a na moji ani ne 18cm spejli to neni nic nepatricnyho
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Ja jak jsem psal jsem uz po nasazenmi na ruku koukal jestli nekde neco nechybi protoze mi prisly lehoucky, predtim jsem dlouho nosil bondovky a rozdil vahy mi prijde minimalni Velikosti jsem se bal, protoze na obrazcich pusobi opravdu robusne ale nekde ve fotogalerii jsem daval par fotek i na ruce a na moji ani ne 18cm spejli to neni nic nepatricnyho uff dvě stránky o váze samuraiů už rok a půl tady čtu jaký to jsou těžký a veliký hodinky tak jsem si je před měsícem pořídil taky ..... jsou to normální hodinky normalní velikosti i váhy - žádné překvapení kromě toho,že jsou ve skutečnosti hezčí než na obrázku se nekonalo pokud máte někdo obavy z váhy tak si nekupujte OPO - to je skutečně váhový masakr na který je potřeba si zvyknout
spiderer Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 YPO - tak nejak, ja jsem zil v domneni ze mi zlamou ruku a vlastne se nic nestalo, normalni hodinky, nic prekvapivyho Za tu cenu solidni zalezitost. Co se tyce OPO, mel jsem na ruce 45mm ne-chrono a to je fakt tezka vaha, ale taky nic nenositelnyho pro cloveka co na to ma ruce (ja bych skoncil na 42mm nebo kolik jsou ty mensi)
Well Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 (upraveno) YPO - tak nejak, ja jsem zil v domneni ze mi zlamou ruku a vlastne se nic nestalo, normalni hodinky, nic prekvapivyho Za tu cenu solidni zalezitost. Co se tyce OPO, mel jsem na ruce 45mm ne-chrono a to je fakt tezka vaha, ale taky nic nenositelnyho pro cloveka co na to ma ruce (ja bych skoncil na 42mm nebo kolik jsou ty mensi) Tak ruku určitě neulomí, ale třeba při jízdě na horském kole už ta hmotnost začíná být nepříjemná. Je pravda že ocelové "S" maji hezčí ciferník, ale titanové mají zase pohlednější ručky a tvar pouzdra u korunky a vůbec barevné sladění lunety (tam jsou hlavně tragické ty černé) . Fotky vypůjčené z netu. Upraveno 16. března 2008 uživatelem Well
Well Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Jo a ještě doplním, že strach z velikosti mít nemusíš. Hodinky díky lunetě působí spíš menším dojmem, ale jsou hodně vysoké. V každém případě neznám působivější potápky v ceně do 20 tisíc a je jedno jestli jde o inox nebo titan.
Ezoun Odesláno 16. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Mám nabídku ocel max. 5500, titan max. 6700 a ten rozdíl není moc velkej. Stále se ale rozhoduji.
Filipes Odesláno 17. března 2008 Nahlásit Odesláno 17. března 2008 plodné vlákno spiderere - váhově podměrečný??! a na horský kolo si beru quartzky, ne jako Well jinak ber určitě ocelový, titan je humus
pavel23 Odesláno 17. března 2008 Nahlásit Odesláno 17. března 2008 Za mě ber radši titan je perfekt a váha super.Humus bych nenapsal ani kdybych byl nasr..... To si ty hodinky za tu cenu nezaslouží!
honda6666 Odesláno 17. března 2008 Nahlásit Odesláno 17. března 2008 Začátkem roku jsem mněl stejné dilema jako Ty-které si koupit,nakonec jsem se rozhodl jít do ocelových a nelituji toho. Jak již bylo psáno nejsou tak těžký jak vypadaj ,na hodinky jsem si zvykl během pár hodin,dnes už mi to ani nepříjde,jdi do ocelových jsou super a za tu cenu.
Gatling Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Nemel by nekdo nekde schovanou fotku Samuraju, titan/oranžové/kaučuk... na ruce?
Návštěvník Kamil Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Nemel by nekdo nekde schovanou fotku Samuraju, titan/oranžové/kaučuk... na ruce?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se