Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam chvili ocelove Samurauje a cekal jsem ze to bude poradnej kus zeleza kterej bude lamat ruce ale opak je pravdou, jsou to rozumne stredne velky hodinky, ktery mi vahove pripadaji az mozna podmerecny, nijak tezky nejsou, spis na to na obrazcich vypadaji, ale nosi se dobre a pohodlne ;)

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Měl jsem ocelové bílé a teď mám titanové modré. Ocelové jsou hodně težšký a ne že ne. Hůř už jsou na tom jenom málokteré hodinky. Titanové jsou váhově tak akorát. Vlasové škrábance jsou víc vidět na ocelových.

Odesláno
Vlasové škrábance jsou víc vidět na ocelových.

Mám pocit, že Safi někde psal o tom, že konkrétně u Seika je ten titan tvrdší, než ocel. Takže možná tady je to vyjímka potvrzující pravidlo. Mě by se víc líbila ocel, i když v titanu mají Samuraje tuším i modrý ciferník.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že kdo měl někdy ocelové Samuraie, neměnil by za titan, pokud mu vyloženě nevadí vyšší váha, číselník u titanu není tak krásně zpracován a není tam ten " jemný " rastr, co dodává ocelovým Samuraikám správný šmrnc :) Pokud hodinky do 5000Kč, které by měl být odolné, stylové, zároveň jemné a decentní, přesto vzbuzující od lidí úžas, jedině Samuraie - bílé nebo černé ! :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Opravdu, jak psal už YPO, budeš se divit jen první den, ale potom si tak zvykneš, že Ti ani nepřijde, že je máš !!! Jestli chceš , pošlu Ti nějaké fotky, mám oboje na kůži, kdyžtak pisni SZ .

Odesláno

Buď v pohodě :) Nosím hodinky 38-40 mm diametr a vždycky to bylo v klidu. Pak jsem si koupil Seiko Monster a zbytek hodinek mi najednou připadá krapet malej, takže jako kompromis jsu do Samuraie. Nejsou to velký hodinky a pokud nemáš opravdu hodně hubené ruce, neměl bys mít problém.

Odesláno

Ja jak jsem psal jsem uz po nasazenmi na ruku koukal jestli nekde neco nechybi protoze mi prisly lehoucky, predtim jsem dlouho nosil bondovky a rozdil vahy mi prijde minimalni ;) Velikosti jsem se bal, protoze na obrazcich pusobi opravdu robusne ale nekde ve fotogalerii jsem daval par fotek i na ruce a na moji ani ne 18cm spejli to neni nic nepatricnyho ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
Ja jak jsem psal jsem uz po nasazenmi na ruku koukal jestli nekde neco nechybi protoze mi prisly lehoucky, predtim jsem dlouho nosil bondovky a rozdil vahy mi prijde minimalni ;) Velikosti jsem se bal, protoze na obrazcich pusobi opravdu robusne ale nekde ve fotogalerii jsem daval par fotek i na ruce a na moji ani ne 18cm spejli to neni nic nepatricnyho ;)

uff dvě stránky o váze samuraiů :D

už rok a půl tady čtu jaký to jsou těžký a veliký hodinky tak jsem si je před měsícem pořídil taky ..... jsou to normální hodinky normalní velikosti i váhy - žádné překvapení kromě toho,že jsou ve skutečnosti hezčí než na obrázku se nekonalo

pokud máte někdo obavy z váhy tak si nekupujte OPO - to je skutečně váhový masakr na který je potřeba si zvyknout

Odesláno

YPO - tak nejak, ja jsem zil v domneni ze mi zlamou ruku a vlastne se nic nestalo, normalni hodinky, nic prekvapivyho ;) Za tu cenu solidni zalezitost.

Co se tyce OPO, mel jsem na ruce 45mm ne-chrono a to je fakt tezka vaha, ale taky nic nenositelnyho pro cloveka co na to ma ruce (ja bych skoncil na 42mm nebo kolik jsou ty mensi) ;)

Odesláno (upraveno)
YPO - tak nejak, ja jsem zil v domneni ze mi zlamou ruku a vlastne se nic nestalo, normalni hodinky, nic prekvapivyho ;) Za tu cenu solidni zalezitost.

Co se tyce OPO, mel jsem na ruce 45mm ne-chrono a to je fakt tezka vaha, ale taky nic nenositelnyho pro cloveka co na to ma ruce (ja bych skoncil na 42mm nebo kolik jsou ty mensi) ;)

Tak ruku určitě neulomí, ale třeba při jízdě na horském kole už ta hmotnost začíná být nepříjemná. Je pravda že ocelové "S" maji hezčí ciferník, ale titanové mají zase pohlednější ručky a tvar pouzdra u korunky a vůbec barevné sladění lunety (tam jsou hlavně tragické ty černé) :) .

Fotky vypůjčené z netu.

post-1861-1205706857.jpg

post-1861-1205706875.jpg

post-1861-1205706896.jpg

post-1861-1205706920.jpg

Upraveno uživatelem Well
Odesláno

Jo a ještě doplním, že strach z velikosti mít nemusíš. Hodinky díky lunetě působí spíš menším dojmem, ale jsou hodně vysoké. V každém případě neznám působivější potápky v ceně do 20 tisíc a je jedno jestli jde o inox nebo titan.

Odesláno

Začátkem roku jsem mněl stejné dilema jako Ty-které si koupit,nakonec jsem se rozhodl jít do ocelových a nelituji toho.

Jak již bylo psáno nejsou tak těžký jak vypadaj ,na hodinky jsem si zvykl během pár hodin,dnes už mi to ani nepříjde,jdi do ocelových jsou super a za tu cenu.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Nemel by nekdo nekde schovanou fotku Samuraju, titan/oranžové/kaučuk... na ruce? :)

post-147-1205858647.jpg

post-147-1205858660.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...