Heini Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Zdravím,poradíte mně prosím jak vyjmout osičku s korunkou bez poškození strojku? Potřeboval bych vyndat strojek. Dovedl by někdo z Vás určit typ strojku z přiložené fotografie? Já tam přečtu jen corp. a Japan. Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 strojcek Epson, osicku vyberies ked zatlacis tlacitko Push (zakruzkovane) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Heini Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Děkuji, teď už to tam vidím taky, Seiko-Epson...
Heini Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Tak jsem je rozebral, vyčistil a zase složil. Ještě že nepotřebuji lupu, žádnou totiž nemáme. No, nevím o tom nic, ale ohromně mě to baví. Asi budu hodinář...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se