Sova Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Už je to nějaký čas co jsem se zde zaregistroval. Nevím proč, když mám uživatelské jméno "Sova" proč se zde objevuji mým jménem? Nešlo by to změnit abych zde byl jako "Sova" a né "Jaromír Sýkora"? Díky
brekeke Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Chodis pres pocitac nebo tapatalk? Dela to tapatalk, kdy te na forum neprihlasi nickem fora, ale tim jak si registrovany na tapatalku. Sent from my iPhone using Tapatalk
prischera Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Jsi tu registrovany pod nickem JS, nick Sova neexistuje. Změnu jména, může udělat jen root admin. Napíšu Kamilovi. Edit: tak nenapíšu, už to řeší. Předpokádám, že v nejbližší době dojde ke změně (upravil jsem jméno v příspěvku, aby tady do boudoucna neviselo.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Pošli mi SZ, já tě ani nemohl pořádně najít a nejde mi poslat zprávu ode mne. Máš to nějak pomotaný.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 V 14. 3. 2018 v 14:30, Kamil napsal: ... nejde mi poslat zprávu ode mne.Tohle mi to píše, když se pokouším:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se